Na ovoj dionici se vidi tko je investitor u Belju, uzeo sam 100 komada prosle godine u ovo vrijeme kad je bila 290kn, a sad je i manje.. 🙂 🙂 Može se to svakako tumačiti… moje mišljenje je da je to “slatki” popust Belja, ili rasprodaja na 30% nižim cijenama pa sam kupio još 150 komada kad ste već svi tako široke ruke, a ako popust još malo potraje moglo bi se još nadokupiti …. samo treba skupiti kunića… 🙂 🙂 :)…[smiley1][smiley1][smiley1]
Agramer još nije kraj godine, a kad dođe dokapitalizacija naravno da će skočiti cijena. Ovo je dionica za kupiti i staviti na slobodnu poziciju i ne gledati kretanje cijene.
Na ovoj dionici se vidi tko je investitor u Belju, uzeo sam 100 komada prosle godine u ovo vrijeme kad je bila 290kn, a sad je i manje.. 🙂 🙂 Može se to svakako tumačiti… moje mišljenje je da je to “slatki” popust Belja, ili rasprodaja na 30% nižim cijenama pa sam kupio još 150 komada kad ste već svi tako široke ruke, a ako popust još malo potraje moglo bi se još nadokupiti …. samo treba skupiti kunića… 🙂 🙂 :)…[smiley1][smiley1][smiley1]
dok vi ovdeje pricate netko vam kupuje jeftino belje[smiley2][smiley1][smiley2][smiley7]
HTIO sam ući u belje PA MI JEDAN BROKER REKAO DA JE DIONICA BUDUĆNOSTI ALI DA SE NE MORAM ŽURITI U KUPOVINU DO KRAJA GODINE
[smiley6][smiley6][smiley6]
Ako je broker ne mora značiti da ima nekakvu inside informaciju, ali biti će sigurno na razinama prije korekcije, od 300-330, a lako možeš izračunati koliko je to postotaka. Možda baš taj broker skuplja malo po malo [smiley2]
Može li netko izračunati tržišnu kapitalizaciju nakon dokapitalizacije uz cijenu 350,00 kn! [smiley1]
Dali netko zna koliko je jak mliječni dio Belja, tj. dali trebaju pojačanje svog pogona?
ono sto mi se svida kod tode sto razmislja unaprijed, ne provodi politiku na bolje samo u pogonima i stalama vec i na hektarima zemlje, tj. sve ce navodniti i stucno upravljati da dobija svake godine sto veci prinos hrane za svinje i goveda sto ce rezultirati i nizom cijenom produkta te kada cijena hrane skoci sto se predvida sljedece godine i vecom zaradom pri prodaji a to znaci automacki veci povrat investicije koju je sada ulozio ili ulaze[smiley11]
Ma dajte te njegove kompanije su prezadužene do boli. A i precijenjene. Pogotovo Belje.
Dajte malo izračunajte pokazatellje
Ma dajte te njegove kompanije su prezadužene do boli. A i precijenjene. Pogotovo Belje.
Dajte malo izračunajte pokazatellje
Od kuda ti to ??? Koje to pokazetelje za BLJE ti imaš i od kuda si ih izračunao ???
P = 270 kn
P/E (2006) = 14,5
BV (1H-2007) = 192 kn
P/S (2006) = 2,25
P/B = 1,4
Po ovome BLJE je trenutno jedno od najboljih za kupnju (uslijed IPO-a HT-a). KRAS i FRNK su isto dosta pali i imaju dobre pokazatelje.
P/E ti je umjetan, valjda to znaš. Zahvaljujući otpisu potraživanja. Nema tu stvarne dobiti to je jasno, a da nisu manipulirali zalihama ( negativne zalihe ) morali bi iskazati GUBITAK.
Na sve to treba dodati i novu emisiju dionica od 3milijuna komada što će razrijediti kapital.
Kad krene nizbrdo i 270 kuna će vam se činiti kao kuća veliko.