Ovo neće na dobro…tko izdrži do HT-a, a da ne ode u minus može biti jako sretan…
hm zanimljivo ovo je baš ljepo kaj pada nego kolega Ford zakaj baš iza 01.11.
Bok ljudi…a gdje je Fazan…nostradamus[smiley2] Meni su se isto smijali na izlazak na 308, a kad sam rekao da ću ući na 280 ponovno, netko mi je odgovorio da ću možda na 480 moći ući, ali ispod ne…a vidi sad:)/quote]
Tu sam. Počinje sezona lova, pa sam se malo pritajio!
Cijena? Prava sitnica.
eno ti i llrb po 288.. par kuna skuplje, da pokrpas rane..
Kad sam ja svoje rasprodao na 324-321 neki su mi pricali “oh bit ce suza Alien”. Koliko vidim, dobro sam napravio jer sam na tim razinama i zaradio.
Ja sam par puta napisao, ” e moj narode ..” ( od kako je cijena prešla 300 kuna ), pa su me razapeli zbog toga.
Danas prosječna cijena 267 kuna..
E moj narode, što bi rekao M.P.T.
[smiley6]
Pa kolega na ovoj dionici moglo se zaradit pristojno na kraći a zaradit će se i na duži period.Istina sad je pala ali sam ja miran za razliku od nekih vaših favorita.Vi ćete sigurno izač na vrime,to je sigurno.[smiley7]
Svojedobno sam si postavio ulaz na 270 pa me zanima što iskusni traderi misle da li bi moglo i niže idući tjedan kada bi BLJE moglo doseći dno… ili se već odbilo od dna pa treba očekivati oporavak idući tjedan…
Znam da se radi o gledanju u grah i osjećaju za feeling, ali komentari su dobrodošli…
Svojedobno sam si postavio ulaz na 270 pa me zanima što iskusni traderi misle da li bi moglo i niže idući tjedan kada bi BLJE moglo doseći dno… ili se već odbilo od dna pa treba očekivati oporavak idući tjedan…
Znam da se radi o gledanju u grah i osjećaju za feeling, ali komentari su dobrodošli…
Pa ti si WarenBufet, ti bi trebao znati. Ili si samo imenjak…?
[smiley2][smiley2][smiley2] Dobar…
Ipak ne znam, a vidim da bi moglo i ispod 270. Do sada sam imao dobre procjene u svojim transakcijama. Ipak nisu izvrsne, jer vrhove i dna bih promašio za malo. Pravi WB je koristio i insajderske inf. obzirom da je bio član upravnih i nadzornih odbora.
Kako je napisao Collina jednom (obzirom da nick ima ograničenje na 10 znakova) ovaj nick se može tumačiti i kao kafić kod Warena (kojem fali i jedno r).