Ja polako prodajem jer mi treba lova za HT, ništa osobno ali mislim da do 03-2008 ništa od Belja.[smiley3]
kad staviš nalog na prodaju, viči da ga pokupim [smiley2]
trebao si prije prodavat, a ne sad kad skoro na Belju možeš više zaradit od HT-a…
Kad sam ja svoje rasprodao na 324-321 neki su mi pricali “oh bit ce suza Alien”. Koliko vidim, dobro sam napravio jer sam na tim razinama i zaradio.
Nalog je gore već par dana na 300 kn pa tko voli neka izvoli. Bojim se da bi moglo još prema dolje jer kada krene raja par dana prije HT bit će Belja i po 240 ( već viđeno prije INA-e ).[smiley11]
Nalog je gore već par dana na 300 kn pa tko voli neka izvoli. Bojim se da bi moglo još prema dolje jer kada krene raja par dana prije HT bit će Belja i po 240 ( već viđeno prije INA-e ).[smiley11]
a ima još nižih naloga za skupljanje, baš si umišljen [smiley2], ali brzo će ti to neko pokupit
ja bih volio da padne na 240, ali to je nemoguca misija, vise bi se onda isplatilo nego t-ht, nize od 280 ja mislim da nece ici, a i to nije cijena za baciti, s obzirom da bi moglo malo gore i na 350 za koji mjesec[smiley11]
Izgleda da se neda ispod 280, a čekam ga na 270… [smiley2]
To će onda biti bolji business od HT-a. [smiley2]
ja bih volio da padne na 240, ali to je nemoguca misija, vise bi se onda isplatilo nego t-ht, nize od 280 ja mislim da nece ici, a i to nije cijena za baciti, s obzirom da bi moglo malo gore i na 350 za koji mjesec[smiley11]
možda i prođe ispod 280 ali to će biti stvarno male količine
tone li ga tone, ovo belje, da to nije neki IPO preko burze, nadokupio po 284, a kako izgleda mogao sam i jeftinije. Kakva su ovo vremena????
Bok ljudi…a gdje je Fazan…nostradamus[smiley2]
Meni su se isto smijali na izlazak na 308, a kad sam rekao da ću ući na 280 ponovno, netko mi je odgovorio da ću možda na 480 moći ući, ali ispod ne…a vidi sad:)
Ipak moja najava je sve bliža cijeni od 240 kn, a zašto je to tako jer ima masa ljudi koja je kupovala Belje po 50 kn i sada baš da ga prodaju po 200 u debelom su plusu. Dok mi koji smo ulazili prije 1 godinu sada smo blizu ozbiljnog gubitka. Još što je najzanimljivije nikako da se upiše ta famozna dokapitalizacija pa daToda krene sa dobrim vijestima kada će njemu odgovarati da cijena poraste. Do tada ljudi držite gaće jer padamo jako nisko .[smiley13]
NAžalost Belje i dalje tone i po nalozima na kupnji vidi se da je to sve sića najvjerojatnije veći nalozi čekaju još niže spuštanje cijene. I sam pomišljam u ponovni ulazak na cijenama ispod 270 kuna, samo što na burzi trenutno ima jako dobrih dionica koje se isto tako daju ispod diskonta pa je teško za odlučiti. Budemo vidjeli još koji dan. Pozdrav Beljašima držte se.