ova dionica sux…..bolje da prodate i odete u gardaland na rollercoaster, imat cete isti osjecaj ali cete uzivati a ne zivcirat…[smiley1]
AL što kupit u ovoj zbunjolki. Sad se vidi koliko je sve precijenjeno. Gradjevinari, fala lijepa čisto sumnjam da će nazad tako brzo
alan_poh: ” ova dionica sux…..bolje da prodate i odete u gardaland na rollercoaster, imat cete isti osjecaj ali cete uzivati a ne zivcirat…[smiley1] ” AL što kupit u ovoj zbunjolki. Sad se vidi koliko je sve precijenjeno. Gradjevinari, fala lijepa čisto sumnjam da će nazad tako brzo
pa ocito je da je razlog ovom padu kao sto svi znaju IPO T-HT-a, ljudi prodaju da bi imali casha za t-ht….nebi rekao od građevinara da je ingra precijenjena, ici ce ona gore….malo analizirajte kolega tu dionicu pa razmislite, ne navlacim vas, sto se mene tice mozete kupiti i zdenku [smiley1] al bilo bi pametno sacekat malo da se ova rasprodaja smiri i onda kupit sa diskontom stogod kupovali [smiley2]
Ne možete uspoređivati Zdenku koja je pred stečajem, a ni firme iz građevinskog sektora koje mogu biti i gubitaši , a ove godine su skočili; sa Beljem koje spada u koncern Agrokor. Neko i danas uredno skuplja po 300 kn… Do nedavno su većina kupovali iz top 10 po večim iznosima, a to isto nešto treba značit. Kao i skokovito ponašanje Todinih dionica koje nikad ne znaš kad će poletjeti.
Ovi IPO-i su više nego dobrodošli. Toliko dobrih prilika za dokup [smiley2][smiley2].
Svi navalili na HT (a možda i na Atlantic)… Kako stvari stoje mogli bi dokupljivati BLJE i po 280… [smiley2]
Katastrofa, 12 mjeseci totalne katastrofe i nastavlja se sa svakim IPO-m.[smiley9]
Šta sada do kada ovako?
Sva sreća da sam nakon pola godine u Belju izašao na tih 310 kuna prije neki dan jer da sam unutra sad bih stvarno poludio. Belje će sigurno vrediti više ali jednostavno nije njegovo vrijeme još došlo.
Dionica još nije u fokusu, a nije ni čudno, jer se firma restrukturira pa će joj trebati vremena da počne pokazivati zavidne rezultate. Zato mnogi čekaju bolje fin. rez. i smatraju da još nije vrijeme za BLJE. Iako sam bio istog mišljenja, s druge strane, računao sam na značajnije poskupljenje hrane i uglavnom iz toga razloga ušao. Vrijeme će pokazati čija taktika je bila bolja, ali nekako i pored ovog očekivanog pada uslijed IPO-a HT-a koji će po svemu sudeći biti 17.9. BLJE bi trebalo odraditi min. 30% na god. razini. Meni dosta…. [smiley2]
Ilika je sakupila od 7 mjeseca laganih 6.000 komada, sada ih ima ukupno 26.000, nešto je Zaba kupovala sitno. Uglavnom se top 10 pojačava, maleni izlaze, iskusni ostaju.
pojačao sam nešto svoj portfelj u belju ova povečanja cijena hrane i najave da će se trend nastaviti jednostavno bodu u oči i odzvanjaju u ušima.[smiley9][smiley9]