BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ancro: ”
mislim da se nismo bas razumjeli … ono sto mene zanima je mislite li
da ce belje jos jednu godinu stagnirati dok poslovni rezultati ne
pokazu napredak ili ima sanse da sljedece 4godine raste minimalno 10%
godisnje… ako je to vjerovatno (vise od 50%) mislim da cu “jako” uci
u belje… 🙂 🙂 🙂 znam da nitko ne moze dati tocnoi odgovor na to
pitanje ali zanimaju me misljenja iskusnijih beljara.. 🙂 🙂 ”
U prvih 6 mjeseci je išla gore za 15%, a onda pljas za istih tih 15%.
Vjerojatnije je da će se scenarij ponavljati do nekog triggera za
ozbiljniji pomak, ako misliš čekati 5 godina, vjerojatno će ti konačna
zarada biti veća od tih 10% godišnje

Belje je od 01.01.2007. na 15,51%

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Svima zainteresiranima skrećem pozornost da je Belje nakon što je duže vrijeme ronilo na 300 kn danas izronilo te da je trenutno tehnički na dnu. Oni koji duže prate ovu dionicu znaju da ne mogu pogriješiti kupnjom na 300 kn.

Drugi bitan faktor je taj da Ilirika zadnjih tjedana u tišini sakuplja te je u posljednje vrijeme dokupila nekih 5-6k komada. Očito su procjenili da je 300 kn razina na kojoj će uspjeti sakupiti određenu količinu kako bi podebljali poziciju prije dizanja cijene. Trenutno u Belju imaju nekih milijun € što i nije neka količina za takav fond.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

ako može K/P…zahvaljujem…

Kruha i dionica.....

ako može K/P…zahvaljujem…

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

ja kupio svoj djelic…
sad mi preostaje da cekam do 340kn tamo negdje 1.9.2008 i ja sam zadovoljan 🙂 🙂
treba biti zadovoljan sa malo pa se vise veselis ako bude vise….
a vecina tvrdi da ce biti vise… 🙂 🙂 🙂 pa da vidimo….

A ja danas izašao na 310 dojadilo mi više čekanje žao mi je što nisam izašao tamo još u 10. mjesecu 2006. kad je bilo do 350 kn, a imao sam već nalog u pripremi.

Kupnja buja.
Zna li netko razlog ?

[color=blue][b]Dovoljno... nikad nije dovoljno.[/b][/color] [i][/i]

Kupnja buja. Zna li netko razlog ?

Ulagači polako shvaćaju gdje će biti zarada od velikih skokova cijena hrane. Todo je to shvatio davno prije.

[color=black][/color]

Cijena hrane ide gore i to sigurno… još ova el. nepogoda u Slavoniji… Biti će gadno.
Ne znam da li se trebam brinuti kao potrošač ili veseliti kao dioničar…
[color=blue]Come over to the dark side[/color][smiley2][smiley2]

Vaš link

The Truth Is Out There

cijene hrane rastu, procjenjuje se da će čak i inflacija do kraja godine zbog toga biti 3-4 %, a blje ni makac?!

U Belju je predstavljen novi dehidrator lucerne

Ulaganjem u proizvodnju kvalitetne stočne hrane raste količina i kvaliteta mlijeka proizvedenog na beljskim farmama

http://www.agrokor.hr/471.aspx

upravo će biti veliki manjak stočne hrane u RH !!

ova dionica sux…..bolje da prodate i odete u gardaland na rollercoaster, imat cete isti osjecaj ali cete uzivati a ne zivcirat…[smiley1]

DOKUP!

New Report

Close