hehehe… prodao sam malo BLJE i ADPL da kupim MGMA…
nisam se ni nadao da cu se u obje vratiti po boljoj cijeni nego sto sam prodavao [smiley2][smiley2]
Todo walks with me [smiley11]
Baš je dobra ova graševina od Belja, morala bi cijena otići gore.
Tak ću ga dugo piti dok se neću obogatiti na njegovim dionicama.[smiley7]
Baš je dobra ova graševina od Belja, morala bi cijena otići gore. Tak ću ga dugo piti dok se neću obogatiti na njegovim dionicama.[smiley7]
Tako sam i ja isprobavao prije par mjeseci, popio 2 litre pa me bolila glava i zamjerila mi se. I na kraju nisam kupio Belje. Nisam baš nesretan zbog te odluke
jos da slozis i neko meze uz to vince… malo kulena, abc sira, kobasa…. pa pozoves sve nas koji smo u beljari …
…brzo bi se zapili do ATH [smiley2][smiley2][smiley2]
Jel netko primjetio da je sadašnja cijena ista kao i prije skoro godinu dana? (malo vas moram…) [smiley2]
NHF
Inače, nekako su mi kutjevačka vina draža. [smiley2]
P.S. Pozdrav s Krka!
Jel netko primjetio da je sadašnja cijena ista kao i prije skoro godinu dana? (malo vas moram…) [smiley2]
a jesi ti, u istom periodu, primijetio ova dva vala 250-350…
surferi su na belju zaradili debelo preko 50% u prosloj godini… mislim ovi koji znaju surfati [smiley1]
btw… kakvo je vrijeme na krku… idem za vikend u basku… hvatati valove i opijati se beljskom grasevinom
ma f*ck… na krku se ipak pije toljaniceva zlahtina[smiley7][smiley7][smiley7]
Prošli tjedan 100% izletio van i uletio u ADPL, KOEI i VART.
Pozdrav svima koji još imaju strpljenja i nade u BELJE, vraćam se opet in kad krene up.
[smiley2]
Prošli tjedan 100% izletio van i uletio u ADPL, KOEI i VART. Pozdrav svima koji još imaju strpljenja i nade u BELJE, vraćam se opet in kad krene up. [smiley2]
Opa, gubimo strpljenje. Iskreno, mogao si u bolje dionice ući.
Sretno.
rogi: ”
Prošli tjedan 100% izletio van i uletio u ADPL, KOEI i VART. Pozdrav
svima koji još imaju strpljenja i nade u BELJE, vraćam se opet in kad
krene up. [smiley2]
”
Opa, gubimo strpljenje. Iskreno, mogao si u bolje dionice ući.
Sretno.
Kažu bumo vidli. Strpljenje nikada ne popušta, pobijedila je kalkulacija. Vjerujem u BELJE, u ulaganja i budućnost koji će sigurno uz nove vrijednosti donijeti i željeni rast. Ostaje da se vidi da li je odluka i kalkulacija ispravna ili ne. Lijepi pozdrav!
to zvuci kao da imas nekog kratkorocnog favorita
znas nekaj kaj mi ne znamo? [smiley11]