Ja drukam za obje verzije…ionako uvijek nakon pada dolazi rast[smiley2]
Ja drukam za obje verzije…ionako uvijek nakon pada dolazi rast[smiley2]
Medina škola[smiley2]
🙂
To je kad imas dionicu, target pa ti pase i jedno i drugo, jer imas i love sastrane[smiley11]
Ja investiram u hranu i cugu. Uložio sam u dvije trenutno najveće firme iz tog sektora na ZSE-u i ne brinem. [smiley2] Također investiram i u bankarstvo (samo u velike), a mislim da ću i u energetiku (HEP [smiley2]).
U drukanje se ne kužim, ali špekuliram sa drugim dionicama, npr. TISK, DLKV, IGH. Špekulacija trenutno nosi više prinosa, ali neće to još dugo. Treba se osigurati i gledati daleko u budućnost. Najveći dio držim u nekretninama i sigurnijim investicijama, a manji u dionicama. Bez toga manjeg dijela bi preživio. [smiley2]
Za one koje zanima investiranje u hranu i cugu evo u prilogu mala analiza. BTW, mene su učili da poduzetni investitor treba tražiti uspavane divove koji su trenutno podcjenjeni i da u njih treba uložiti. BLJE i PODR se restrukturiraju i pravi su divovi, ukoliko uzmemo i Agrokor koji je više od 2 puta veći od PODR (po Uk.Aktivi) to su def. dva lidera na tržištu koji trenutno imaju loše pokazatelje, ali ne zadugo… [smiley2]
Eto na Belju se nije dogodilo ništa specijalno, iako su to mnogi priželjkivali.[smiley1]
Bu se dogodilo bez brige indijanac…….belje trenutno može samo u jednom smjeru, a taj smjer je cijena 100 kn po kojoj će biti provedena dokapitalizacija…..a na kojoj se bu cijeni na tom toboganu belje zaustavilo to bumo tek vidli…..
Vjerovatno je bliža toj cijeni sa splitom dionica. I to za 1000 dobiješ 10 dionica od 100. Pozdrav cenzuriranom!
Ja investiram u hranu i cugu. Uložio sam u dvije trenutno najveće firme iz tog sektora na ZSE-u i ne brinem. [smiley2] Također investiram i u bankarstvo (samo u velike), a mislim da ću i u energetiku (HEP [smiley2]). U drukanje se ne kužim, ali špekuliram sa drugim dionicama, npr. TISK, DLKV, IGH. Špekulacija trenutno nosi više prinosa, ali neće to još dugo. Treba se osigurati i gledati daleko u budućnost. Najveći dio držim u nekretninama i sigurnijim investicijama, a manji u dionicama. Bez toga manjeg dijela bi preživio. [smiley2] Za one koje zanima investiranje u hranu i cugu evo u prilogu mala analiza. BTW, mene su učili da poduzetni investitor treba tražiti uspavane divove koji su trenutno podcjenjeni i da u njih treba uložiti. BLJE i PODR se restrukturiraju i pravi su divovi, ukoliko uzmemo i Agrokor koji je više od 2 puta veći od PODR (po Uk.Aktivi) to su def. dva lidera na tržištu koji trenutno imaju loše pokazatelje, ali ne zadugo… [smiley2]
imaš analizu za turističke firme ?
belje trenutno može samo u jednom smjeru, a taj smjer je cijena 100 kn po kojoj će biti provedena dokapitalizacija…..a na kojoj se bu cijeni na tom toboganu belje zaustavilo to bumo tek vidli…..
Čuj, malo si pre friški da bi ovako drukao. Tak mogu drukati samo stariji članovi. [smiley2]
Molim moderatora da nadobudnog korisnika uputi na pravila foruma.
Pravila foruma ili pravila drukanja?
[smiley2]
Pravila foruma ili pravila drukanja? [smiley2]
Kod drukanja nema pravila. Bitan je samo smjer u kojem drukaš!
[smiley2]
Bitan je samo smjer u kojem drukaš! [smiley2]
Neki ni s tim nisu čisti a drukali bi.