Znaš kako to ide – što slabiji prinos to više cijene. Kako bi rekao jedan naš kolega – ide to up up.smiley2
……..to sigurno, samo je pitanje za koliko godina……..
Kucilo, ispričavam se, ali lupetaš bez veze.
Kao prvo, suša može donijeti samo štete. Istina je da će cijana narasti, ali će narasti i troškovi. Navodnjavanje nije besplatno.
Da malo bolje poznaješ situaciju, znao bi da je cijeli urod osiguran i tu treba tražiti izlaz.
Ma kakvo Belje, PIK Vinkovci i ostali uzgajivači krastavaca.
Pa kad prođe dokapitalizacija ode to ispod buka. Rezultati su takvi kakvi jesu. LOŠI !!!
No brine me što će Toza preko njih uvijek zatvarati neke svoje “dugove”.
Moj savjet je: IZAĐI I VIŠE SE NE VRAĆAJ !
Vidim da se bljedoliki Apoksi udružio sa ostalim kritičarima u neprincipijelnu koaliciju,hi,hi,hi[smiley1]
Kucilo, ispričavam se, ali lupetaš bez veze.
Kao prvo, suša može donijeti samo štete. Istina je da će cijana narasti, ali će narasti i troškovi. Navodnjavanje nije besplatno.
Da malo bolje poznaješ situaciju, znao bi da je cijeli urod osiguran i tu treba tražiti izlaz.
I ja se tebi ispričavam .. …… … ….[smiley1][smiley1][smiley1]
Što god vi rekli, mogu Vam samo reći ono što mislim, dakle slijedeće:
Kako bude , bit će.
Inaće meni je Beljski kulen najomiljeniji od svih , a i onaj sirni namaz je odličan, nek se zna.
Da i ja napišem nešto pozitivno o Belju.
Dajte se više odlučite tko druka na kojoj strani. Više ništa ne kužim.
[smiley2]
Ja drukam da dođe do mog targeta za ovu godinu = 380,00 kn. Što rade ovi ostali, nemam pojma.[smiley2]
Ja drukam da dođe do mog targeta za ovu godinu = 380,00 kn. Što rade ovi ostali, nemam pojma.[smiley2]
E ovo nije nerealan target. Eto od sada i ja drukam za Kućila.
[smiley2]
KuciloOro:
”
”
E ovo nije nerealan target. Eto od sada i ja drukam za Kućila.
[smiley2]
Ti odi tamo na HDEL drukati, vidiš da ode nizbrdo, hi,hi,hi[smiley1]
fazan: ” KuciloOro: ” Ja drukam da dođe do mog targeta za ovu godinu = 380,00 kn. Što rade ovi ostali, nemam pojma.[smiley2] ” E ovo nije nerealan target. Eto od sada i ja drukam za Kućila. [smiley2] ” Ti odi tamo na HDEL drukati, vidiš da ode nizbrdo, hi,hi,hi[smiley1]
Nije baš nizbrdo, ali pomalo zabrinjavajuće djeluje. [smiley5]