BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znaš kako to ide – što slabiji prinos to više cijene. Kako bi rekao jedan naš kolega – ide to up up.smiley2

……..to sigurno, samo je pitanje za koliko godina……..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kucilo, ispričavam se, ali lupetaš bez veze.

Kao prvo, suša može donijeti samo štete. Istina je da će cijana narasti, ali će narasti i troškovi. Navodnjavanje nije besplatno.

Da malo bolje poznaješ situaciju, znao bi da je cijeli urod osiguran i tu treba tražiti izlaz.

I love the Smell of Profits in the Morning

Ma kakvo Belje, PIK Vinkovci i ostali uzgajivači krastavaca.

Pa kad prođe dokapitalizacija ode to ispod buka. Rezultati su takvi kakvi jesu. LOŠI !!!

No brine me što će Toza preko njih uvijek zatvarati neke svoje “dugove”.

Moj savjet je: IZAĐI I VIŠE SE NE VRAĆAJ !

Vidim da se bljedoliki Apoksi udružio sa ostalim kritičarima u neprincipijelnu koaliciju,hi,hi,hi[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Kucilo, ispričavam se, ali lupetaš bez veze.

Kao prvo, suša može donijeti samo štete. Istina je da će cijana narasti, ali će narasti i troškovi. Navodnjavanje nije besplatno.

Da malo bolje poznaješ situaciju, znao bi da je cijeli urod osiguran i tu treba tražiti izlaz.

I ja se tebi ispričavam .. …… … ….[smiley1][smiley1][smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Što god vi rekli, mogu Vam samo reći ono što mislim, dakle slijedeće:
Kako bude , bit će.

Inaće meni je Beljski kulen najomiljeniji od svih , a i onaj sirni namaz je odličan, nek se zna.
Da i ja napišem nešto pozitivno o Belju.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dajte se više odlučite tko druka na kojoj strani. Više ništa ne kužim.
[smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ja drukam da dođe do mog targeta za ovu godinu = 380,00 kn. Što rade ovi ostali, nemam pojma.[smiley2]

Ja drukam da dođe do mog targeta za ovu godinu = 380,00 kn. Što rade ovi ostali, nemam pojma.[smiley2]

E ovo nije nerealan target. Eto od sada i ja drukam za Kućila.
[smiley2]

Na BLJE izlaz osiguran,pa šta čekate?[smiley7]

KuciloOro:

E ovo nije nerealan target. Eto od sada i ja drukam za Kućila.
[smiley2]

Ti odi tamo na HDEL drukati, vidiš da ode nizbrdo, hi,hi,hi[smiley1]

fazan: ” KuciloOro: ” Ja drukam da dođe do mog targeta za ovu godinu = 380,00 kn. Što rade ovi ostali, nemam pojma.[smiley2] ” E ovo nije nerealan target. Eto od sada i ja drukam za Kućila. [smiley2] ” Ti odi tamo na HDEL drukati, vidiš da ode nizbrdo, hi,hi,hi[smiley1]

Nije baš nizbrdo, ali pomalo zabrinjavajuće djeluje. [smiley5]

kod kojeg osiguravajuceg drustva je osigurano belje u slucaju stete nastalom od suse za kucila[smiley2][smiley2]

New Report

Close