sva sreća da prikazuju samo 5 gubitaša [smiley2][smiley1]
Da, inače bi vidio cijeli svoj portfelj…
vidim da se veliki vrač javlja sa svojim proročanstvima. što se to jučer dogodilo na vašim dionicama veliki vrače? vidim ih u prvih 5 gubitaša[smiley1]
BLJE baš i nije dionica za daily tradere [smiley2][smiley2][smiley2]. Treba rezultate zbrajati na god. razini, a siguran sam da neće biti u gubitašima… [smiley2][smiley2][smiley2]
Ma kakvo Belje, PIK Vinkovci i ostali uzgajivači krastavaca.
Pa kad prođe dokapitalizacija ode to ispod buka. Rezultati su takvi kakvi jesu. LOŠI !!!
No brine me što će Toza preko njih uvijek zatvarati neke svoje “dugove”.
Moj savjet je: IZAĐI I VIŠE SE NE VRAĆAJ !
Bez obzira kakvo mišljenje imao o ovoj dionici i bez obzira što je vatrena voda udarila nekima u glavu, nije mi drago vidjeti kada je stišću prema dolje.
A to je upravo ono što se događa.
Nije ni čudno kad čitaju tvoje i saskove postove, uplašili se vaših crnih misli.[smiley1]
Nije ni čudno kad čitaju tvoje i saskove postove, uplašili se vaših crnih misli.[smiley1]
To se inače zove drukanje nadolje u svrhu jeftinog dokupa. Jedini problem je što ja ne idem u dokup, isto sumnjam i sasko. Dakle, eto vam prilike za popunidbu portfelja ovom perjanicom hrvatskog tržišta kapitala.[smiley2]
ne treba zaboraviti da je Belju treći kvartal daleko najjači u cijeloj godini.
Jel i kad je suša, kume? Pratiš ti koji su referentni prinosi ove godine?
Sve poljo kulture su u klincu, a već se sad zna i da će grožđe dati slab urod. Berbe će krenut već krajem ovog mjeseca, umjesto u rujnu.
Ipak, pozitiva je u tome što će zbog smanjenja uroda i cijene ići gore, pa će se to donekle anulirati, ali ne u potpunosti.
Da me krivo ne shvatite, ova sezona će biti slaba za većinu PIK-ova.
Ne mislim samo na Belje, nemam neki zli razlog da vas podbadam. [smiley10]
jedino me tjesi sto je i apoksiomen poceo pisati o belju… sto god on ocrni, odmah poraste cijena
… pouzdaniji je od ferengi-grafova [smiley1][smiley1][smiley1]
KuciloOro: ” ne treba zaboraviti da je Belju treći kvartal daleko najjači u cijeloj godini. ” Jel i kad je suša, kume? Pratiš ti koji su referentni prinosi ove godine? Sve poljo kulture su u klincu, a već se sad zna i da će grožđe dati slab urod. Berbe će krenut već krajem ovog mjeseca, umjesto u rujnu. Ipak, pozitiva je u tome što će zbog smanjenja uroda i cijene ići gore, pa će se to donekle anulirati, ali ne u potpunosti. Da me krivo ne shvatite, ova sezona će biti slaba za većinu PIK-ova. Ne mislim samo na Belje, nemam neki zli razlog da vas podbadam. [smiley10]
Kume moj, to je sve osigurano. Kako god okreneš![smiley2]
Ma neće baš pasti kako god se neki trudili. Ja sam mislio da će više pasti ali support mi ulijeva povjerenje.
KuciloOro:
”
ne treba zaboraviti da je Belju treći kvartal daleko najjači u cijeloj godini.
”
Jel i kad je suša, kume? Pratiš ti koji su referentni prinosi ove godine?
Sve poljo kulture su u klincu, a već se sad zna i da će grožđe dati slab urod. Berbe će krenut već krajem ovog mjeseca, umjesto u rujnu.
Ipak, pozitiva je u tome što će zbog smanjenja uroda i cijene ići gore, pa će se to donekle anulirati, ali ne u potpunosti.
Da me krivo ne shvatite, ova sezona će biti slaba za većinu PIK-ova.
Ne mislim samo na Belje, nemam neki zli razlog da vas podbadam. [smiley10]
A jesi li ti kume svjestan da je pšenica poskupjela, da će brašno isto poskupjeti, da će hrana biti ( i već je strateški artikl ) u budućim vremenima, da Belje može sve površine navodnjavati itd, itd da sad ne razvlačim temu.
Znaš kako to ide – što slabiji prinos to više cijene. Kako bi rekao jedan naš kolega – ide to up up.[smiley2]