što su neki od vas preko noći htjeli okrenuti 100-200% što je u normalnom na zapadu teško ostvarivo ili gotovo nemoguće.
Pa da, osim ako ne prodaješ ATLN!
Dudu vam se gotovo sigurno vraća kući,malo vas je Ars provoza,Čorluka ode up,up a ni Luka vam neće još puno u vašem gradu.Čekaju vas velike i teške utakmice po Hr.[smiley1]
Mislite kolega da ćemo u ligu prvaka, pa će onda dolaziti Real i ostali veliki klubovi?
Kad već spominjete teške utakmice.[smiley1]
cazo22: ” Dudu vam se gotovo sigurno vraća kući,malo vas je Ars provoza,Čorluka ode up,up a ni Luka vam neće još puno u vašem gradu.Čekaju vas velike i teške utakmice po Hr.[smiley1] ” Mislite kolega da ćemo u ligu prvaka, pa će onda dolaziti Real i ostali veliki klubovi? Kad već spominjete teške utakmice.[smiley1]
mislim da ovo nije mjesto za raspravljat o nasoj (pre)losoj ligi……
no dobro, sto se tice belje, prodat i ulozit negdje drugdje…ja sam to odavno napravio, izasao sa malom zaradom…
cazo22: ” Dudu vam se gotovo sigurno vraća kući,malo vas je Ars provoza,Čorluka ode up,up a ni Luka vam neće još puno u vašem gradu.Čekaju vas velike i teške utakmice po Hr.[smiley1] ” Mislite kolega da ćemo u ligu prvaka, pa će onda dolaziti Real i ostali veliki klubovi? Kad već spominjete teške utakmice.[smiley1]
Možda u ligu seljaka? [smiley2]
Onaj pad se desio zbog toga što su neki od vas preko noći htjeli okrenuti 100-200% što je u normalnom na zapadu teško ostvarivo ili gotovo nemoguće. I dogodilo bi se vjerovatno suprotno.
Dokapitalizacija nosi nove vrijednosti i veću profitabilnost koju G.T. neće moći ” skrivati “.
[smiley2]
pa oni po sadašnjem izvješću moraju napraviti barem 100 milja kuna dobiti da bi dosli na nulu. pa pogledaj kaj rade sa vrijednosti zaliha. i to iz kvartala u kvartal. Belje je na svojim realnim razinama i tesko da ce ove godine ici vise od sadasnje cijene… cekam na 260. vise za ovu dionicu ne dam. bolje da si kupim Ledo. barem imaju dobre tete na reklamama[smiley1]
Nemoš ti sasko s ekipom oko Belja. Kao da su sljedbenici nekog kulta. Svi zaluđeni i gledaju u Dardu kao u centar svijeta. Sve je dobro: i kljasta dokapitalizacija, i svinjska kuga, i suša. Apsolutno sve igra za ovu dionicu. Jednom sam čak napomenuo da sva zemlja nije u vlasništvu Belja, već je u zakupu, pa je i to ispalo dobro.
Nevjerovatno![smiley8]
ma ja sam svojedobno vjerovao u Belje. no kad sam malo bolje analizirao cijelu pricu oko Belja, uzeo u obzir cinjenicau da Toda ni nakon dokapitalizacije nece imati udio koji ga zadovoljava, nego ce vjerojatno biti jos takvih dokapitalizacija… ne znam. idem spavati, no definitino ne vidim Belje na 1.000 kn ni za 5 godina. koliko god se kolege nece sloziti sa mnom.
Dudu vam se gotovo sigurno vraća kući,malo vas je Ars provoza,Čorluka ode up,up a ni Luka vam neće još puno u vašem gradu.Čekaju vas velike i teške utakmice po Hr.[smiley1]
Sreća da je Marsonia svoje igralište zaorala i sad sade mrkvicu na njemu, hi,hi,hi tako bi trebalo i ostale zaorati i dati Belju u koncesiju.
Na Maksimiru špinat a na Poljudu blitva, hi,hi,hi glavno da je zeleno.[smiley1]
PS: vidim na ovoj temi neke lajbeke koji su do jučer govorili u superlativima a sad pljuju u svrhu jeftinog dokupa. Mislim da ne trebam govoriti koji su, prepoznati će se sami.
Molim moderatora da izbaci ove postove o nogometu u Ligu za opstanak kamo i pripadaju.[smiley1]
Meni ovo izvješće izgleda dosta dobro. Prihodi su osjetno povećani – sa 206 mil kn na 250 mil kn, a ne treba zaboraviti da je Belju treći kvartal daleko najjači u cijeloj godini. Koliko će tek povećanje prihoda biti u trećem kvartalu. Dobit je ostala na niskom nivou ali mi od Belja niti ne očekujemo dobit uz tolika ulaganja koja provodi.
Uvode se nove tehnologije, proširuju proizvodni kapaciteti i sve u svemu dioničari Belja ne trebaju strepiti za budućnost svoje investicije. Ona je u prvom redu sigurna a uz tolika ulaganja koja Belje provodi biti će i Kapitalne Dobiti.
Sve ove jalnuške postove tumačim željom za jeftinim dokupom i liječenjem frustracija zbog propuštene prilike.
vidim da se veliki vrač javlja sa svojim proročanstvima. što se to jučer dogodilo na vašim dionicama veliki vrače? vidim ih u prvih 5 gubitaša[smiley1]
vidim da se veliki vrač javlja sa svojim proročanstvima. što se to jučer dogodilo na vašim dionicama veliki vrače? vidim ih u prvih 5 gubitaša[smiley1]
sva sreća da prikazuju samo 5 gubitaša
[smiley2][smiley1]
Uvaženi bljedoliki ako nemate ništa pametno reći na ovoj temi molim vas da se prebacite na temu Bez Cenzure, kamo vaši cijenjeni postovi i pripadaju.
[smiley2]
Šteta što nemamo temu Off topic[smiley1]