BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Strasno…[smiley6]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Strasno…[smiley6]

I kaj ćeš sada kada si se nakrcao do jaja? [smiley1]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

nitko ne spominje dokapitalizaciju po nominali. jel prosla na skupštini??? kad to bude vidljivo onda ce tek biti bežanije iz ove dionice

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

nitko ne spominje dokapitalizaciju po nominali. jel prosla na skupštini??? kad to bude vidljivo onda ce tek biti bežanije iz ove dionice

Ja sam to spomenuo već nekoliko puta, ali nikome to nije bitno izgleda.
Već sam zaboravio po koliko ono ide dokapitalizacija?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

10 kn ?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Dokapitalizacije je izglasana na skupštini i ide po nominali… [smiley3]
Agrokoru dobro, ostalima šipak… No, nije sve tako crno… ima i tragova sive…

The Truth Is Out There

100 kunica Plavi, 100 kn [smiley1]

100 kunica Plavi, 100 kn smiley1

…..to je isto ko da se ingra dokapitalizira po 12 000 kn za dionicu, a izvješće da ne spominjem……može li gore…!!??

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Dobro je, vraćamo se u focus. Već sam mislio da su ljudi zaboravili na ovu dionicu. Meni svejedno. Možete slobodno drukati i gore i dolje. Obje opcije su OK. Bitno je da se nešto događa. Rezultati se zbrajaju na kraju godine [smiley2]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

sasko:

U hebote….

E moj narode, kao što sam rekao, a koliko toga on još misli kupiti tj dokapitalizirati po 100 kn?

P.S. Niste li do sada ti i kolega Quark imali potpuno ista gledišta oko tu mi se nešto razilazite, u čemu je poanta priče?

nismo imali potpuno ista gledišta nikad. a u zadnje vrijeme se prilicno razilazimo. tako ti je to na burzi. sad imamo svaki svoje favorite. ne pusim spiku da Belje moze na 1.000 kn s kojom se razmece po forumu, a nitko ne razmislja kolika je kapitalizacija Belja na tom nivou. Belje uz bitno poboljsanje rezultata moze do 500 kn, ali mislim da taj film necemo gledati ove godine.

nemojte zaboraviti kakve je stete napravila svinjska kuga proizvođačima svinja. cijena tovljenika je drasticno pala, a to im je nekako strateska grana u Belju

Ne želim vrijeđati na ovom forumu ali kakvo je ovo pisanje od strane Saska i Plavog?
Ljudi zar se vi ne sjećate da je cijena pala na 240kn kad je najavljena dokapitalizacija Belja?
Cijena je pala sa 330kn na gotovo 230kn u roku 5 dana.
To je bilo prije gotovo 10 mjeseci.
Burza koliko ja znam gleda budućnost a ovo je stara vijest i ljudi koju kupuju dionicu to znaju!
Ne razumijem koji vam je interes osim iživljavanja,jer ga ja nevidim.
Objasnite!

Novac je kisik burze!

New Report

Close