BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

snupy: ” to je sigurno da ce im povecati troskove ali to belje ne dira ni pol posto kako ce trosak biti veci ili manji tako ce hrana biti skuplja to se upravo vidjelo na primjeru kruha todoric sa beljom ima zatvorenu proizvodnju a bogami ima i gdje plasirati robu[smiley2][smiley2] ” A da još nema uvoza, gdje bi nam bio kraj.

….Zato kupujmo ” Hrvatsko”!!![smiley2][smiley2]

Uhljebe na ulicu!!!!!

moze neko k/p belja na zatvaranju hvala

Koji je zakonski rok za 2Q izvješće???

When you got nothing, you got nothing to lose

Koji je zakonski rok za 2Q izvješće???

Ne brini se. Belje uvijek da na vrijeme izvješće. Danas ga očekujemo.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Izaslo…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Onako na brzinu, izvješće je OK. Vidise da je konsolidacija poslovanja u tijeku. Iako promjene zaliha [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Onako na brzinu, izvješće je OK. Vidise da je konsolidacija poslovanja u tijeku. Iako promjene zaliha [smiley2]

Ta promjena zaliha me oduvijek zanimala, kak su ih mogli za 100 milja kuna smanjiti, jel može neko pojašnjenje? Mislim, šta ih nisu smanjili još 50 milja pa nek lijepo belje ima 52 milje kuna dobiti, a ne ovako

Ovak na brzinu bi rekel da je gorjše neg je bilo prošlo. Da nema makinacija sa zalihama bilo bi ajoooojjjjjj…[smiley1]

fazan: ” Onako na brzinu, izvješće je OK. Vidise da je konsolidacija poslovanja u tijeku. Iako promjene zaliha [smiley2] ” Ovak na brzinu bi rekel da je gorjše neg je bilo prošlo. Da nema makinacija sa zalihama bilo bi ajoooojjjjjj…[smiley1]

Izvješće treba promatrati u svijetlu gubitaka koji su donedavno opterećivali ovu tvrtku. Na dobrom su putu, ali treba puuuuno strpljenja.

I love the Smell of Profits in the Morning

A i to Belje evo kako su počeli prodavati odosmo mi danas do 300 kn

Izvješće treba promatrati u svijetlu gubitaka koji su donedavno opterećivali ovu tvrtku. Na dobrom su putu, ali treba puuuuno strpljenja.

….i godina proći……!!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Dosta lose, velika ocekivanja, rodio se mis…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close