BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

500.000 * 320 = 160.000.000,00 kn.

Računaj da ako cijena krene gore, prodavat će mnogi zaposlenici. Znam iz prve ruke.

Nisu obmane, nego moja zapažanja. Neka ljudi čuju i drugu stranu.

Uostalom, već nekih 6 mjeseci svaki dan obmanjujete ljude da će to sutra krenuti. A ne će!

Da je po tvom, tehničku analizu bi ukinuli davnih dana, jer se pokazala totalno nefunkcionalnom na primjeru BLJE!

Ajd uživaj! [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

500.000 * 320 = 160.000.000,00 kn. Računaj da ako cijena krene gore, prodavat će mnogi zaposlenici. Znam iz prve ruke. Nisu obmane, nego moja zapažanja. Neka ljudi čuju i drugu stranu. Uostalom, već nekih 6 mjeseci svaki dan obmanjujete ljude da će to sutra krenuti. A ne će! Da je po tvom, tehničku analizu bi ukinuli davnih dana, jer se pokazala totalno nefunkcionalnom na primjeru BLJE! Ajd uživaj! [smiley2]

Slabo ti to čitaš grafove. Meni funkcionira savršeno. Bolje se ti lovi za koeficijente. Rezultati se zbrajaju na kraju godine.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Istina da ih slabo čitam. Ali koliko puta si do sada na ovoj temi rekao da će sukladno TA BLJE krenuti gore. A gle ga gdje je.

Nije mi se namjera uspoređivati s tobom niti s bilo kim drugim. Što se mene tiče možeš dva puta više zaraditi od mene i isto toliko puta donijeti pametnijih odluka.

Samo, ne će BLJE tako skoro.

A i klada je pala.[smiley2]

Meni trenutno ne hvata panika, jer sam se kao i Quark napunio Belja [smiley1]

Na kraju godine se možete tješiti da ste izgubili sa malom prednošću

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Istina da ih slabo čitam. Ali koliko puta si do sada na ovoj temi rekao da će sukladno TA BLJE krenuti gore.

Opet iznosiš neistine. Ja nisam vrač da mogu prognozirati kud će cijena pa stohno tome niti ne pišem na taj način. Ako velim da imamo buy na MACD krivulji nisam rekao da će cijena gore. Molim te budi precizan kad nekome nešto stavljaš u usta.

Drugo prebroji koliko puta je cijena u zadnjih 6 mjeseci krenula gore, pa ako si sve te rastove iskoristio mogao si fino zaaditi.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

fazan: ” Istina da ih slabo čitam. Ali koliko puta si do sada na ovoj temi rekao da će sukladno TA BLJE krenuti gore. ” Opet iznosiš neistine. Ja nisam vrač da mogu prognozirati kud će cijena pa stohno tome niti ne pišem na taj način. Ako velim da imamo buy na MACD krivulji nisam rekao da će cijena gore. Molim te budi precizan kad nekome nešto stavljaš u usta. Drugo prebroji koliko puta je cijena u zadnjih 6 mjeseci krenula gore, pa ako si sve te rastove iskoristio mogao si fino zaaditi.

OK ne ću se svađati.

Sorry nije mi bila namjera prozivati te.

No i dalje stojim da je BLJE izuzetno skupa dionica, usprkos velikom napretku u poslovanju.

Pozdrav.

quark: ” fazan: ” Istina da ih slabo čitam. Ali koliko puta si do sada na ovoj temi rekao da će sukladno TA BLJE krenuti gore. ” Opet iznosiš neistine. Ja nisam vrač da mogu prognozirati kud će cijena pa stohno tome niti ne pišem na taj način. Ako velim da imamo buy na MACD krivulji nisam rekao da će cijena gore. Molim te budi precizan kad nekome nešto stavljaš u usta. Drugo prebroji koliko puta je cijena u zadnjih 6 mjeseci krenula gore, pa ako si sve te rastove iskoristio mogao si fino zaaditi. ” OK ne ću se svađati. Sorry nije mi bila namjera prozivati te. No i dalje stojim da je BLJE izuzetno skupa dionica, usprkos velikom napretku u poslovanju. Pozdrav.

Tnx. Ovako je puno bolje. Btw, ima na našem tržištu puno skupljih dionica.

Svejedno ćeš platiti većeru!

[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Gubitak je ne uletjeti dok je jeftino, jer kad cijena već krene onda moraš hvatati prodaju koja se povlači.

teže je uletit u skupo belje nego pogodit 30 parova na kladionici[smiley1]

vlasnik sam dionica belja ali se bojim kako će se ova suša osjetit na oranicama belje.
Prolazeći, dosta je već sada vidljivo da će kukuruz podbaciti sigurno za 50 %. još ako se uzme da je većina kukuruza na beljskim površinama namjenjena za ishranu stoke a drugi dio za smjese mislim da nije taliko lijepa budućnost u 4Q. ali vrijeme će pokazat

Slična diskusija je bila i oko TISK prije nekih 3. mj. Svi poznanici, redom ekonomisti, su govorili budi oprezan tu nešto ne štima BV je samo 88,5. Cijena se kretala oko 500, zatim zečji skok na 650 pa natrag na 560. Ušao sam na vrijeme, ali izašao malko prerano. Sve u svemu lakih 78% u 3 mj. Čista špekulacija. P/B >15, a cijena još raste.

BLJE je druga priča, preh. sektor, treba čekati. Ako naraste za 3 god do 1000, to je oko 75% na god. PODR je prije dvije god. bila oko 280, sada je 585 i još raste. Nosi više od 50% na god. Što se mene tiče sve iznad 50% na god. je super rez. Situacije poput TISK su jednom godišnje.

The Truth Is Out There

belje ima sustav navodnjavanja ili se ja varam[smiley2][smiley2]

New Report

Close