BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda sam već dosadan ali Ilirika i dalje svakodnevno dokupljuje. I prekjučer, i jučer i danas je opet dokupila na zatvaranju.

Možda je izvjeće koje bi trebali vidjeti u ponjedjeljak ili utorak uzrok tome. Prošle godine je je 2Q Belje ostvarilo 4.3m kn neto dobiti za razliku od 1Q kada je dobit iznosila samo 300k kn a cijena je nakon toga porasla sa 200 na 350 kn.

BELJE D.D./REDOVNA BLJE-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AGROKOR D.D. 2.879.663 52,21 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.975.219 35,81 Osnovni račun
3. ŠKOJO FRANJO 30.300 0,55 Osnovni račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 22.333 0,40 Skrb. račun
5. CENTAR BANKA D.D. 12.664 0,23 Skrb. račun
6. HPB D.D. 10.263 0,19 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 6.537 0,12 Skrb. račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 5.885 0,11 Osnovni račun
9. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,10 Osnovni račun
10. HPB D.D./CEBA INVEST – CEBA BALANCED OIF 4.230 0,08 Skrb. račun
Ukupno: 89,80

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

quark imas nesto u jutarnjem cijene kruha 10% gore to bi moglo biti dobro za belje vecina zemlje sto je pod todoricem lezi u belju i pivk-u moramo se jos malo strpiti a i to sam ja primjetio sto se tice ilirike i to pogledaj tajming u vijek 15min prije zatvaranja burze cijena u zadnjih pet dana ode izmedju 322-326kn mislim da smo sutra u stagnaciji ali od petka ocekujem lagni rast pozdrav

quark imas nesto u jutarnjem cijene kruha 10% gore to bi moglo biti dobro za belje vecina zemlje sto je pod todoricem lezi u belju i pivk-u moramo se jos malo strpiti a i to sam ja primjetio sto se tice ilirike i to pogledaj tajming u vijek 15min prije zatvaranja burze cijena u zadnjih pet dana ode izmedju 322-326kn mislim da smo sutra u stagnaciji ali od petka ocekujem lagni rast pozdrav

da, ali mozda ce se malo smanjiti konzumacija kruha, a u tom slucaju i ABC sira jer ga ljudi nece imat na sto namazat… a kako ce to utjecat na cijenu BLJE… a ni kulen bas nije dobro jesti previse bez kruha… hm

“Please, God, Just One More Bubble.”

vidim arape da ti sarkazma ne nedostaje u ove jutarnje sate kako rekoh najkasnije do 31.07.07 biti cemo malo pametniji jos jednom dobro jutro[smiley10]

gdje smo danas?…Može K/P…hvala

Kruha i dionica.....

Ilirika samo nakrcava Belja u svoj portfelj bez velikog pritiska,zašto da dižu cijenu,to će napraviti “masa” kad shvate da Belje napreduje brzim korakom!

Kad je dobar vjetar i purani lete!

nevjerovatno pola jedan a jos ni sa jednom dionicom nije protrgovano nesto se opako sprema ili neko ima konture izvjestaja

nevjerovatno pola jedan a jos ni sa jednom dionicom nije protrgovano nesto se opako sprema ili neko ima konture izvjestaja

Da netko zna kakav će biti izvještaj već bi se to vidjelo na trgovini. Ali pošto nema trgovine izgleda da svi kalkuliraju. Jedino Ilirika sakuplja zadnjih dana, tako da možda jedino oni imaju kakvu inf. više. Ako možemo učiti iz povijesti, cijena obično padne nakon izvještaja ako je prije njega rasla. Sada nije tako. Ja sam nakrcan pa ćemo vidjeti. Prošle godine je cijena porasla upravo nakon izvještaja za 1H.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Je da, evo se i Mulder uključio u kalkulaciju oko cijene BLJE!

Ajte ljudi molim vas!

Krenut će vam BLJE kada prihodi premaše 1.5 – 2 mlrd kn. I svi ćemo stići uskočiti u taj vlak!

I love the Smell of Profits in the Morning

Gubitak je ne uletjeti dok je jeftino, jer kad cijena već krene onda moraš hvatati prodaju koja se povlači.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Gubitak je ne uletjeti dok je jeftino, jer kad cijena već krene onda moraš hvatati prodaju koja se povlači.

Istina, samo ja mislim da ću stići uletjeti u taj vlak, ako budem htio. Ipak treba pokrenuti preko 8 mil dionica. [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Istina, samo ja mislim da ću stići uletjeti u taj vlak, ako budem htio. Ipak treba pokrenuti preko 8 mil dionica. [smiley2]

Fazan, molim te nemoj iznositi obmane i neistine. Bolje šuti. Free float na Belju je 600.000 dionica od kojih Todini prijetelji drže barem 100.000. Dakle, trguje se sa nekih 500.000 dionica. I to je to. A kad krene, sumljam da ćeš uskočiti jer će ti biti skupo i bojati ćeš se da se cijena ne odbije i padne na početak.

New Report

Close