BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanjih mjesec dana Ilirika kupila 1379 komada, ZABA 210 a HPB prodao 473 komada. Izgleda da Ilirika zadnjih dana svako malo gricne sada se sakupi količina na prodaji.

BELJE D.D./REDOVNA BLJE-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AGROKOR D.D. 2.879.663 52,21 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.975.219 35,81 Osnovni račun
3. ŠKOJO FRANJO 30.300 0,55 Osnovni račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 21.697 0,39 Skrb. račun [color=blue](+1379)[/color]
5. CENTAR BANKA D.D. 12.664 0,23 Skrb. račun
6. HPB D.D. 10.263 0,19 Skrb. račun [color=blue](-473)[/color]
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 6.537 0,12 Skrb. račun [color=blue](+210)[/color]
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 5.885 0,11 Osnovni račun
9. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,10 Osnovni račun
10. HPB D.D./CEBA INVEST – CEBA BALANCED OIF 4.230 0,08 Skrb. račun
Ukupno: 89,79

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

zna ilirika sta radi vjerujem u pozitivan izvjestaj a i zadnja tri dana na ovoj dionici se desavaju cudne stvari evo za primjer danas u 10do 16h cijena 316.5 a na samom zatvaranju 325.9 taj sam scenerio vidio i u petak neko ne dopusta da dionica ode ispod 320 tako da sam razmisljao ostaviti dionicu do petka a u ponedjeljak je eventualno braniti do utorka ce i kvartalni vjerujem u pozitivu a ako ne neka spava do proljeca

a ako ne neka spava do proljeca

zboravio si reći koje godine …

I love the Smell of Profits in the Morning

sljedece, mislim fazanu da ce sve biti puno jasnije za tjedan dana kao sto rekoh nevjerujem da je ilirika u krivu pogledaj samo danas koji je fond imao najveci prinos

Bi mogla imati veze suša u Slavoniji sa poslovanjem Belja u ovoj godini?[smiley10]

OK, Belje je u Baranji ali i tamo je suša.

OK, Belje je u Baranji ali i tamo je suša.

Ne u tolikoj mjeri, jer imaju razvijen sustav navodnjavanja.

I love the Smell of Profits in the Morning

fazan:

a što se tiče tržišne kapitalizacije, znaš i sam da sam u pravu … evo će se naglo povećati za 864.000.000,00 kn … a prihodi će im se povećati za 200.000.000,00. Dakle ovom cijenom si već kupio daleku daleku budućnost ove firme … da ne kažem kakvi su im ostali pokazatelji (najskuplji su od svih u sektoru) + imaju velikih problema sa brojem i strukturom zaposlenih …

Što se tiče problema sa HR-om prosječna bruto plaća u BLJE 2006 je 5343,63 kn. Primjerice (’06) za PODR je 10112,58 kn, a za BD62 je 8038,2 kn. Agrokor u pravilu ima najniže plaće u svojim firmama u usporedbi sa drugima u pojedinim sektorima.

Dugoročno je ovo jako dobra dionica. Povjerenje je krhko, jer na burzi prevladava špekulacija. Dovoljan je novinski članak od nekog XY-a pa da cijena krene gore ili dole. Fin. podatke i TA malo ljudi gleda.

Ove godine se očekuju ukupni prihodi od oko 1 mlrd kuna prema nekim izvorima iz Agrokora, a to nije neznatno povećanje u odnosu na prethodna razdoblja. Naposlijetku, po svemu sudeći BLJE će biti perjanica Agrokora. Procjenite sami, ali BLJE je gotovo siguran dobitak.

Prosječna plaća u Podravci je cca 4000 kn, što ja sigurno znam. Tako da na osnovu ovog tvog posta nemam što dalje čitati tvoje postove na bilo kojoj temi. Inače Belje ne pratim iako ga imam, pa ni neznam na koju stranu drukaš.[smiley10]

Prosječna plaća u Podravci je cca 4000 kn, što ja sigurno znam. Tako da na osnovu ovog tvog posta nemam što dalje čitati tvoje postove na bilo kojoj temi. Inače Belje ne pratim iako ga imam, pa ni neznam na koju stranu drukaš.[smiley10]

Prosječna plaća se može izračunati iz GFI-a, na referentnoj stranici imaš broj zaposlenih, a AOP42 iz obrasca TFI-POD predstavlja sve troškove osoblja provedene kroz REGOS obrasce. Ne znam na temelju čega si došao do 4000 u Podravci ??? Troškovi za 2006. 848.122.000 kuna za osoblje, broj radnika 6989. Podijeli jedno s drugim i s brojem mjeseci u godini i dobiti ćeš prosječnu bruto plaću. A ovih 4000 si ne znam kojom matematikom. Što se tiče podataka o plaćama vjerujem REGOS-u.

I molim te ne moj čitati moje postove. Imam Belje i čuvati ću ga min. 2 godine, a ne drukam ništa. Cijena će ionako pratiti poslovne rezultate i događaje.

The Truth Is Out There

Može..K/P…HVALA

Kruha i dionica.....

Tradicionalno kod Belja kreće špekulativni rast pred izvješće,ja očekujem u narednih dan-dva da krene u nove visine!
Koliko pratim medije nije bilo problema s poslovanjem,ne vidim razloga za zabrinutost!

Kad je dobar vjetar i purani lete!

Ilirika od jučer podebljala za novih 520 komada.

BELJE D.D./REDOVNA BLJE-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AGROKOR D.D. 2.879.663 52,21 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.975.219 35,81 Osnovni račun
3. ŠKOJO FRANJO 30.300 0,55 Osnovni račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 22.217 0,40 Skrb. račun [color=blue](+520)[/color]
5. CENTAR BANKA D.D. 12.664 0,23 Skrb. račun
6. HPB D.D. 10.263 0,19 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 6.537 0,12 Skrb. račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 5.885 0,11 Osnovni račun
9. KUNIĆ DRAGUTIN 5.700 0,10 Osnovni račun
10. HPB D.D./CEBA INVEST – CEBA BALANCED OIF 4.230 0,08 Skrb. račun
Ukupno: 89,80

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close