BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Provjerio sam telefonski i dokapitalizacija se ne odnosi na male dioničare (a navodno to i piše u točki 14).
Ova dokapitalizacija odnosi se isključivo na Agrokor koji povećava temeljni kapital po nom. cijeni od 100 kunića.
Veselo… [smiley6] Ništa za sitnu ribu [smiley8]

Znači BV pada sa 191,67 na oko 162+ kune. P/B je sada oko 2, ako uzmemo p=320,00 kn. [smiley5]
Više i nije tako podcjenjena…

The Truth Is Out There

može netko stavit K/P ?…………………hvala

Više i nije tako podcjenjena…

Belje nikada nije niti bila podcijenjena dionica ako se gledaju samo pokazatelji kao što su BV, EPS, SPS itd. a ne uzme se u obzir rast prodaje i zarada u narednim godinama. Naprotiv, kod Belja se plaća premija pošto se radi o brzorastućoj kompaniji u vlasništu Agrokora. Mali dioničari su od početka isključeni iz dokapitalizacije. To nije ništa novo.

K/P
315,00 66
313,40 315
313,14 25
311,00 20
310,00 65

322,99 300
323,00 23
323,99 30
324,00 70
324,99 18

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

može netko stavit K/P ?…………………hvala

bez brige, ima jos nesto kupnje iznad 313[smiley1]

“Please, God, Just One More Bubble.”

brzorastućoj kompaniji u vlasništu Agrokora.

Ovdje se radi jedino o brzorastućoj tržišnoj kapitalizaciji. Ostalo [smiley8]

I love the Smell of Profits in the Morning

(a navodno to i piše u točki 14).

Da navodno
[smiley2]

http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=\oglasi\2007\obavijest\17057obavijest0000568.html

Pozdrav,

zanima me da li netko ima podatak koliko je dionica Belja napredovala ove godine u postocima.

Hvala[smiley1]

Od 1.1. do danas 20% uz promet 95.772.142,72.

Izvor Credos.

WarenBufet:

(a navodno to i piše u točki 14).

Da navodno
[smiley2]
http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=\oglasi\2007\obavijest\17057obavijest0000568.html

Ma razgovrao sam tel. sa nekim likom kojeg neću imenovati pa sam naveo djelove razgovora.
Odnosi s dioničarima su im ludilo (iz 3 pokušaja sam došao do kontakt osobe). Ako budete ikada
zvali tražite čovjeka zaduženog za dionice.
[smiley2][smiley2][smiley2]

The Truth Is Out There

dali neko zna koja je sluzbena internet stranica od belja hvala

quark: ” brzorastućoj kompaniji u vlasništu Agrokora. ” Ovdje se radi jedino o brzorastućoj tržišnoj kapitalizaciji. Ostalo [smiley8]

Već si smiješan sa svojim jeftinim komentarima. Pretraži na poslovnom stare članke o Belju i ne pričaj bez veze. Pronađi kompaniju sa takavim popisom napravljenog u posljednje dvije godine i toliko planova za naredne godine. Oko 180 vijesti.

Vaš link

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

dali neko zna koja je sluzbena internet stranica od belja hvala

http://www.belje.hr

ali je u izradi

quark nije jeftin komentar … uostalom to i pokazuje cijena u zadnjih 7 – 8 mjeseci na burzi … Belje se tek vraća na predratne staze slave … još uvijek je to veliki mastodont koji polako korača naprijed … bez obzira na silne investicije …

a što se tiče tržišne kapitalizacije, znaš i sam da sam u pravu … evo će se naglo povećati za 864.000.000,00 kn … a prihodi će im se povećati za 200.000.000,00. Dakle ovom cijenom si već kupio daleku daleku budućnost ove firme … da ne kažem kakvi su im ostali pokazatelji (najskuplji su od svih u sektoru) + imaju velikih problema sa brojem i strukturom zaposlenih …

New Report

Close