kada bi to tako bilo, onda bi se danas već prašilo po belju. pošto se to (prašenje) ne događa, slutim da dokap ide onako kako je navedeno u pozivu na skupštinu – samo Toda.
kada bi to tako bilo, onda bi se danas već prašilo po belju. pošto se to (prašenje) ne događa, slutim da dokap ide onako kako je navedeno u pozivu na skupštinu – samo Toda.
Možda su mali izglasali drukčije? [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
kolega laki…
Od svega mog portfelja koji se sastoji od 7 dionica, Belje i INU ni ne gledam, jer sam ih odlucio drzati bar dvije godine. Bio bih najsretniji kad bih ih mogao prebaciti na zaseban “oroceni” racun tako da se i fizicki maknu sa ekrana…..[smiley1]
***obrisano***
Nemamo potrebe puno pričati. Tržište i vrijeme rade za nas. Pogledaj par stranica nazad. Napisao sam da očekujem zastoj početkom tjedna. Nije dobro dok cijena prebrzo ode gore. Ovo je privremeni zastoj tehničke prirode nakon kojega nastavljamo dalje. Uglavnom nije vrijedno pažnje i trošenja vremena na živciranje i praćenje monitora. A sada natrag u more.
Evo samo sam svratio da pozdravim ekipu Beljara, vidim da je mali promet , ćim se prometi povećaju o ovim razinama možemo samo sanjati…
plavi: ” E moj narode….., što bi rekao MArko Perković Thomson: http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=504&pg=305 http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=504&pg=199 I dalje ništa nažalost… [smiley6] ” mozda nakon skupstine skoci na 330, ili cak 331… izvrsna prilika za izlaz, jer bi nakon toga mogla opet na 325… i opet ponavljam, BELJE je izvrsna firma… za Todorica…
tako je Arapcino, dobro je belje dobro, al za izbjegavat[smiley1]
cini mi se da se belje ukopalo na tom prometu nemogu vjervati da niko nista nezna kako je prosla skupstina[smiley3][smiley3]
Ovaj članak vjerojatno ima veze s tim…
Vaš link
Skupština je bila jučer, a web stranica im je još u izradi. Valjda ju dokapitaliziraju… [smiley2][smiley2][smiley2]
koje su to igre cijeli dan nista da bi se onda cijena vratila na istu od jucer sad kada ovi dobiju lovu od magme nadam se da ce i u belje nesto uloziti taj sinergizam sa dokapitalizacijom i nadam se povoljnim izvijestajem za 2q mogao bi nas odnijeti visoko samo se nadam
koje su to igre cijeli dan nista da bi se onda cijena vratila na istu
od jucer sad kada ovi dobiju lovu od magme nadam se da ce i u belje
nesto uloziti taj sinergizam sa dokapitalizacijom i nadam se povoljnim
izvijestajem za 2q mogao bi nas odnijeti visoko samo se nadam
pa ne može biti drugačije novih dioničara i ne trebamo, vidjet ćeš uskoro kako veliki grabe.
snupy: ” koje su to igre cijeli dan nista da bi se onda cijena vratila na istu od jucer sad kada ovi dobiju lovu od magme nadam se da ce i u belje nesto uloziti taj sinergizam sa dokapitalizacijom i nadam se povoljnim izvijestajem za 2q mogao bi nas odnijeti visoko samo se nadam ” pa ne može biti drugačije novih dioničara i ne trebamo, vidjet ćeš uskoro kako veliki grabe.
Ovo …vidjet ces gledam vec sedam mjeseci …i nista ne vidjeh[smiley3]