Quark,dobre vijesti dolaze za Belje ali tržište jednostavno slabo reagira na te pozitivne vijesti.Sve mi je ovo jedna velika enigma.
Iskusni znaju da treba biti strpljiv al to nije lako postići dok ti okolo sve dionice rastu a ova “tapka” u mjestu.
OK,sad nijedna dionica ne mrda pa je lakše!
[quote=Alien]
đubar: ” Ako može K/P..hvala ” K/P: 7497/5199
zahvaljujem na trudu, ali možda takvo stanje bude slijedeće godine…[smiley2][smiley2][smiley2]
[/quote]
Kolega kaj vam nije jasno? To su kolicine i bile su danas u momentu kad ste trazili. Trenutno je odnos k/p 6986/5155. Ak Vam nije jasno a onda se isprsite za MostichPro pa se sami uvjerite.
đubar: ”
[quote=Alien]
”
zahvaljujem na trudu, ali možda takvo stanje bude slijedeće
godine…[smiley2][smiley2][smiley2]
Kolega kaj vam nije jasno? To su kolicine i bile su danas u
momentu kad ste trazili. Trenutno je odnos k/p 6986/5155. Ak Vam nije
jasno a onda se isprsite za MostichPro pa se sami uvjerite.
[/quote]
Kolega nije stvar u količini naloga ali si postao sliku stanja za Ledo
[smiley2]
To je zato da se malo osvježimo uz Ledo sladolede na ovoj ljetnoj vrućini. [smiley2]
Alien:
”
đubar: ”
[quote=Alien]
”
zahvaljujem na trudu, ali možda takvo stanje bude slijedeće
godine…[smiley2][smiley2][smiley2]
”
Kolega kaj vam nije jasno? To su kolicine i bile su danas u
momentu kad ste trazili. Trenutno je odnos k/p 6986/5155. Ak Vam nije
jasno a onda se isprsite za MostichPro pa se sami uvjerite.
Kolega nije stvar u količini naloga ali si postao sliku stanja za Ledo
[smiley2]
[/quote]
Ih jeb… [smiley2] Isprika onda – zeznul sam se ocito kod izbora attachmenta [smiley2] Kamo srece da je to slika od BLJE – sad bi pakiral za Tahiti u jednom smjeru [smiley2]
Alien..care..sve pet..[smiley2][smiley2]…budemo i mi dočekali takvu sliku jednog dana…
Ih jeb… [smiley2] Isprika onda – zeznul sam se ocito kod izbora
attachmenta [smiley2] Kamo srece da je to slika od BLJE – sad bi
pakiral za Tahiti u jednom smjeru [smiley2]
[smiley2] događa se, a ja bi odmah u penziju [smiley6]
[smiley2] događa se, a ja bi odmah u penziju [smiley6]
Pa ne bih ni ja isao raditi na Tahiti [smiley2]
Novi sam u dionicama, imam nekih 100 000kn sa strane, pa bih molio savjet za ulaganje. Stvar je u tome da mi u travnju 2008. trebaju ti novci. Razmisljao sam o kupnji belja za 60% iznosa? Molio bih ako mi mozete dati prijedlog strukture portfelja, dakle kratkorocno ulaganje do travnja 2008., uz ocekivani prinos 20-25% (na temelju vase procjene) ? U koje dionice da udem i u kojoj kolicini koju dionicu?
p.s. te novce imam iz prodaje dijela dionica riviere porec koje sam naslijedio. Prodao sam ih po 745kn prosli mjesec u vrijednosti tih 100 000kn. sad to zelim uloziti do travnja 2008 kada mi treba lova uz oko 20% prinosa.
Hvala unaprijed