BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta je ovo danas 319,49[smiley7]

Šuti..ne talasaj….[smiley2][smiley2]

Kruha i dionica.....

Najveca fora je kaj skoro nitko nije htio kupovati neki dan kad je bilo po 300 (cak i malo ispod u jednom momentu).

što je to za dugoročno od 1.000kn [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

cazo22: ” Šta je ovo danas 319,49[smiley7] ” što je to za dugoročno od 1.000kn [smiley2]

još uz 822 mil ulaganja Agrokora … pih gdje im je kraj …

I love the Smell of Profits in the Morning

Collina: ” cazo22: ” Šta je ovo danas 319,49[smiley7] ” što je to za dugoročno od 1.000kn [smiley2] ” još uz 822 mil ulaganja Agrokora … pih gdje im je kraj …

Ne moraš biti ciničan…reci otvoreno što misliš: prodao sam, a nisam trebao…
[smiley2][smiley2]

Kruha i dionica.....

Collina:

cazo22: ” Šta je ovo danas 319,49[smiley7] ” što je to za dugoročno od 1.000kn [smiley2]

još uz 822 mil ulaganja Agrokora … pih gdje im je kraj …

[smiley2] a još farma fazana, šalu na stranu bit će ulaganja…

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

fazan: ” Collina: ” cazo22: ” Šta je ovo danas 319,49[smiley7] ” što je to za dugoročno od 1.000kn [smiley2] ” još uz 822 mil ulaganja Agrokora … pih gdje im je kraj … ” Ne moraš biti ciničan…reci otvoreno što misliš: prodao sam, a nisam trebao… [smiley2][smiley2]

e bravo majstore , kad prodaju onda placu kako ne valja drzava , firma , uprava itd…

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

Opet nam se kuha Belje, na bole, kupnja sve jača.
Omjer 8026/5773

K/P

And God says let there be light and be light, and it was good...

Brze molim ipak mi je ovo 600-ti post.

Zahvaljujem unaprijed!

And God says let there be light and be light, and it was good...

belje do kraja godine na osam glava, sva ka im cast, samo sto sam ja mislio da ce to iskemijat i objavit vijesti u 3-4mjesecu, al dobro je i ovako barem je jeftinija kupnja

ne mari za male stvari i ostat ce male

E ovako je već ljepše. Nadamo se da će se uskoro i volumeni povečati i da krećemo na malo dulji put gore.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close