BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

previse je tu para utuceno da bi ova dionica pala a i vjerujem da je vrlo izvijesna dokapitalizacija ko belje prodaje u ovom trenutku taj je za mene budala

vjerujem da je vrlo izvijesna dokapitalizacija

Mogu li ja dokapitalizirati Belje s jednim pogonom za preradu ptičjeg mesa?
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

previse je tu para utuceno da bi ova dionica pala a i vjerujem da je vrlo izvijesna dokapitalizacija ko belje prodaje u ovom trenutku taj je za mene budala

ma ne znam je li budala ali da ce zazaliti,svakako ma nakon godinu dana,krece i ova dionica, a budite sigurni da ovi sto se nisu iskrcavali,Skojo Franjo NA PRIMJER, znaju sto rade i zasto,pitanje je samo trenutka kada ide gore a nisam sigurna da se zaustavlja na 400 i to samo da uzme daha zbog HT,pozdrav

snupy:

vjerujem da je vrlo izvijesna dokapitalizacija

Mogu li ja dokapitalizirati Belje s jednim pogonom za preradu ptičjeg mesa?
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Ne mozes jer si ti vec upisan u Belje kao potencijalna sirovina za preradu [smiley1]

fazan: ” snupy: ” vjerujem da je vrlo izvijesna dokapitalizacija ” Mogu li ja dokapitalizirati Belje s jednim pogonom za preradu ptičjeg mesa? [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] ” Ne mozes jer si ti vec upisan u Belje kao potencijalna sirovina za preradu [smiley1]

Koji je to AOP? [smiley2][smiley2][smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

BLJE-R-A Vrijeme: 14:58:14
Kupnja Ukupno ponuda 15
Ukupno dionica 6633

Prodaja Ukupno ponuda 45
Ukupno dionica 6026

306,00 288
304,00 250
303,21 29
303,20 20
302,00 5

309,99 10
310,00 77
315,00 350
316,99 10
319,99 80

Polako i sigurno 300 je sve dalje iza nas…

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

quark iz tvojih usta u bozije usi nislim da nam od cetvrtka prognoziraju jepse vrijeme

BLJE-R-A Vrijeme: 14:58:14 Kupnja Ukupno ponuda 15 Ukupno dionica 6633 Prodaja Ukupno ponuda 45 Ukupno dionica 6026 306,00 288 304,00 250 303,21 29 303,20 20 302,00 5 309,99 10 310,00 77 315,00 350 316,99 10 319,99 80 Polako i sigurno 300 je sve dalje iza nas…

Zanima me tvoj target, čitam te 7 mjeseci ali sam zaboravil, gukni golube[smiley2]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Zanima me tvoj target, čitam te 7 mjeseci ali sam zaboravil, gukni golube[smiley2]

Target je 4 znamenke unutar godinu dana. Ove godine iznad 700. Pozdrav svim Beljarima.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Simone:

Target je 4 znamenke unutar godinu dana. Ove godine iznad 700. Pozdrav svim Beljarima.

Znači 0300 ![smiley2]

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

Sve Beljare častim i sličicom iz moje nove igračke.

Sve Beljare častim i sličicom iz moje nove igračke.

kaj pa to je, tehničko čudovište?

...pig slayer...

New Report

Close