đubar: ” Alien: ” đubar: ” Ljudi, dobro se BLJE i drži u ovom crvenilu… ” Nadasve. Sa 345 na 306 (cak i 295 neki dan) [smiley1] ” Ne možeš tako gledati..Bila je i INA cca 3400, a sada je 2930..[smiley1] ” Pa ne znam kak to vi gledate ali ja to sigurno ne gledam kao “dobro se drzi”
[/quote][/i]
Možemo ovako do sutra, ali želim ti reći da kada se u jednom danu korekcija odrazi na 90% dionica, a BLJE ode 2% gore ja sam sasvim zadovoljan, štoviše i ugodno iznenađen…Nisu nas navikli na takav scenarij…Obično je Beljara ta koja prva potone…NHF
[smiley2]
od bilo kojih 10 dionica(s mosticha)),8 ce kroz 1-2 godina biti na visljem nivou,nego danas..mozda je pomalo bedasta statistika,ali pije vodu..banke su smanjile kamate na zajmove,povecali kamate na orocene depozite,dio investicija presaltan na burzu republike Srpske,koja je poprilicnoi zaronila,pa je ocito dobra prilika.,i naravno da imamo trziste u recesiji..ici ce na bolje,kada Magma izadje,ako nista,bit ce love na magmi[smiley2]
kontam da bi beljara mogla uskoro gore pogotovo ako nas ocijenjuje azija i hjihove firme prvo ide beljara, ipko, te druge firme koje su pune zemlje u svom portfelju jel je to njima najvrijednije, sve ostalo imaju, [smiley11]
Možda mi sad netko odgovori…kad je skupština i koliki je zakonski rok da se dokapitalizacija upiše??
koliki je zakonski rok da se dokapitalizacija upiše??
6 mjeseci
Novosti iz Belja je da su krenuli u pokusni proizvodni proces uzgoja visoko kvalitetnog svinjskog mesa obogaćenog omega masnim kiselinama. Za nutricioniste i oni koji zdravo žive znaju što to znači.
Još samo da nadodam da će poslije ove dokapitalizacije BELJE biti na čistom terenu i vjerovatno krenuti naprijed.
Čini se da smo dotaknuli dno. Kupnja je danas ojačala a svi oni koji su se nadali dokupu ispod 300 kn izgleda da će izvisjeti (onih par komada koji su prošli ispod 300 ne računam).
kontam da bi beljara mogla uskoro gore pogotovo ako nas ocijenjuje azija i hjihove firme prvo ide beljara, ipko, te druge firme koje su pune zemlje u svom portfelju jel je to njima najvrijednije, sve ostalo imaju, [smiley11]
Beljara ima gro zemlje u najmu. To je uglavnom državno zemljište.
Fazanska kokoš nije pročitala ovo ( nije bitno čija je prerija već tko po njoj lovi bizone bljedoliki Fazane, hi,hi,hi )
Beljara ima gro zemlje u najmu. To je uglavnom državno zemljište.
Aha. A reci mi molim te koji politicar, stranka ili vlada bi imala petlje ista Todoricu reci ili mu pokusati pomrsiti racune?