Quark i ekipa… Tamo gdje je Hypo, tamo je i rasprodaja. Što mislite da li rasprodaju sve, ili do određenog postotka? Ako netko ima kakvu informaciju iz Hypa nek ju objavi.
a od kuda info o hypovoj prodaji belja. uostalom ne rasprodaje hypo s tog računa koji je 8. u belju već sa skrbničkog austrijskog hypa.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. Osnovni račun
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG Skrb. račun
Ja danas dovrsio dokup do daljnjeg. Ovo nije dionica za nabrzaka i ne prodajem ju dok ne dodje do cetveroznamenkaste cijene a tad cu jako slaviti.
Ja danas dovrsio dokup do daljnjeg. Ovo nije dionica za nabrzaka i ne prodajem ju dok ne dodje do cetveroznamenkaste cijene a tad cu jako slaviti.
Možda za života i dočekamo…
[smiley2]
Ja sam do danas završil rasprodaju do daljnjega…… nemam više. Od sad samo kupujem, tak da nemate brige.[smiley2]
Procjena kada bi se to moglo dogoditi?
Alien:
”
”
Procjena kada bi se to moglo dogoditi?
Ne znam zaista. Po nekakvoj logici sumnjam da ce ove godine.
Ljudi, dobro se BLJE i drži u ovom crvenilu…
Nadasve. Sa 345 na 306 (cak i 295 neki dan) [smiley1]
nema veze crvenilo s tim. bilo to ‘navlacenje pred FI’, kao prije pol godine. pred FI naraste 10%, dode FI, padne 10%.
đubar: ” Ljudi, dobro se BLJE i drži u ovom crvenilu… ” Nadasve. Sa 345 na 306 (cak i 295 neki dan) [smiley1]
Ne možeš tako gledati..Bila je i INA cca 3400, a sada je 2930..[smiley1]
Alien:
”
đubar: ” Ljudi, dobro se BLJE i drži u ovom crvenilu… ” Nadasve. Sa 345 na 306 (cak i 295 neki dan) [smiley1]
”
Ne možeš tako gledati..Bila je i INA cca 3400, a sada je 2930..[smiley1]
Pa ne znam kak to vi gledate ali ja to sigurno ne gledam kao “dobro se drzi”