koliko je čiste love moglo dobiti Belje da su svi vlasnici dionica mogli sudjelovati u dokapitalizaciji?
Pa u tome je fora. Ovdje ne dokapiliziramo firmu svježom lovom. Do svježe love će ionako Belje nakon dokapitalizacije vrlo lako doći.
Pitam ja sad tebe da li si spreman sada uložiti u Belje svoj kapital za nove investicije Belja sa opcijom da ćeš svoj ulog za 2 godine moći zamjeniti po 330 kn za dionice? Ako jesi onda ću te ja za dvije godine na skupštini pitati (kada cijena bude višestruko veća današnjoj) zašto ja ne mogu kupiti donice po 330 kn a ti možeš i žalit ću se trgovačkom sudu?
Ne kužim te, majke mi!?!?!
Ako je tebi isključivanje malih dioničar iz dokapitalizacije OK, svaka ti čast.
Ovdje je u pitanju istina s pogledima iz nekoliko uglova. I svaka strana je u pravu. No ipak bi bilo bolje da svi dioničari imaju ista prava jer bi to jedino bilo u skladu s Ustavom.
Istina je da je Toda Belju vratio ugled, a prije svega uredio je zemljište kako dolikuje. Nema gustiša, zapuštenosti i sl. Lijepo ga je gledati.
Ne kužim te, majke mi!?!?! Ako je tebi isključivanje malih dioničar iz dokapitalizacije OK, svaka ti čast.
Pa naravno da je OK. Sad smo svi pametni i svi bi htjeli jeftino Belje a kada je trebalo ulagati u njega smijali smo se Todoriću kako je glup i kako od Belja nikada neće biti ništa. Kada je on dao lovu tada cijena dionice nije bila niti 100 kn pa prema tome možemo biti zadovoljni što nije upisao dionice po 50 kn.
fazan:
”
Ne kužim te, majke mi!?!?! Ako je tebi isključivanje malih dioničar iz dokapitalizacije OK, svaka ti čast.
”
Pa naravno da je OK. Sad smo svi pametni i svi bi htjeli jeftino Belje a kada je trebalo ulagati u njega smijali smo se Todoriću kako je glup i kako od Belja nikada neće biti ništa. Kada je on dao lovu tada cijena dionice nije bila niti 100 kn pa prema tome možemo biti zadovoljni što nije upisao dionice po 50 kn.
Ajd priznaj kako ćeš bit sretan kad jednom masno naplatiš to čekanje u Belju. [smiley11]
Dabogda vam palo belje na 100,00 kn i sve novce izgubili, kad imate takav način razmišljanja!
Ajd priznaj kako ćeš bit sretan kad jednom masno naplatiš to čekanje u Belju. [smiley11]
Ma Belje mi je već ionako postalo hobi [smiley2] tako da sam sretan i sada a ako lova čini sreću bit ću još puno sretniji uskoro.
Dabogda vam palo belje na 100,00 kn i sve novce izgubili, kad imate takav način razmišljanja!
Ne se nervirati, a kamoli želiti zlo drugima.
Za prestanak ovakove prakse u svezi dokapitalizacija pomogla bi eventulano ustavna tužba. Ali tko će je pokrenuti kada nismo u stanju ni normalno komunicirati.
fazan: ” Dabogda vam palo belje na 100,00 kn i sve novce izgubili, kad imate takav način razmišljanja! ” Ne se nervirati, a kamoli želiti zlo drugima. Za prestanak ovakove prakse u svezi dokapitalizacija pomogla bi eventulano ustavna tužba. Ali tko će je pokrenuti kada nismo u stanju ni normalno komunicirati.
Zaboravite tužbe i žalbe. U našem je interesu da Agrokor čim prije upiše te dionice i da Belje može u novi val investicija. Ukoliko se ne upiše dokapitalizacija napuštam brod.
Ukoliko se ne upiše dokapitalizacija napuštam brod.
to ti može potrajati nekoliko mjeseci … pogotovo ako se netko bude žalio …
quark: ” Ukoliko se ne upiše dokapitalizacija napuštam brod. ” to ti može potrajati nekoliko mjeseci … pogotovo ako se netko bude žalio …
Vjerujem da je to procedura jer se ključni elementi dokapitalizacije nisu promijenili što znači da je dokapitalizacija usuglašena na svim nivoima i da Agrokor ima zeleno svjetlo da to učini. Inače ne vidim svrhu ponavljanja prošle godine.