BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svrha dokapitalizacije je samo jedna:

– povećati trž. kapitalizaciju i prikazati nerealnu vrijednost Belja kao i ostalih Todorićevih tvrtki, i ništa drugo.

I, naravno, moliti Boga da pređe ATH.

Ključna riječ diže, koji su fundamenti, nikakvi. Gdje je 100 milijuna dobiti u prošloj godini, nigdje, u Konzumu vjerojatno ili u izvozu ostali u Zvijezdi. To što je ušao skrbnički ne znači ništa, ima ludaka koji slušaju što netko piše pa kupuju preko margina nešto što će uskoro vrijediti 3 x prihodi. Preskupo!!! Inače, kao velikom poznavatelju nedavno ti je IPKK na 1250 kuna kao i mreiishu bilo preskupo. Ali zato pričaš o Belju koje je kao da je na 50 kuna, a ne na 350 kuna.

KOlega, samo bih vas jos molio jednu stvar, da se ne ponavljam vise…prestanite kupovati svaku dionicu kojoj fond dize cijenu, bilo prema fundamentima ili nefundamentima…[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Po čemu je cijenjen, po tome što Belje reklamira više od godinu dana, pa i Bogu dosadilo pa možda ga i vrati na ATH. Jedno te isto ponavljati skoro godinu dana, svašta.

Pa u tih godinu dana ja sam zaradio na Belju uz ulaske i izlaske preko 200%. Što fali zaradi od 200% u godinu dana? I naravno, namjeravam zaraditi još 200% u sljedećih godinu dana.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Pa u tih godinu dana ja sam zaradio na Belju uz ulaske i izlaske preko 200%. Što fali zaradi od 200% u godinu dana? I naravno, namjeravam zaraditi još 200% u sljedećih godinu dana.

Pa upravo o tome ti i pišem, jedno radiš, drugo govoriš, a treće misliš. I po čemu si ti cijenjen. Jedino po iznošenju neistine.

Svrha dokapitalizacije je samo jedna: – povećati trž. kapitalizaciju i prikazati nerealnu vrijednost Belja kao i ostalih Todorićevih tvrtki, i ništa drugo. I, naravno, moliti Boga da pređe ATH.

Kako se dokapitalizacijom povecava trzisna kapitalizacija?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Kako se dokapitalizacijom povecava trzisna kapitalizacija?

Pa to bi trebao znati, koliko se trudiš. Razvodnjavanje kapitala.

5515487 * 330 = 1.820.110.710
8215487 * 330 = 2.711.110.710

Meni se ne čini to dobrim. A tebi?

Jel sada jasnije?

staljine, Quark je više nego cijenjen na ovom forum, stoga smiri malo doživljaje i upristoji se … svako i ima pravo na to …

To što cijeniš Epp to je tvoj problem, a i sam priznaješ da “druka za svoju dionicu “.
Nismo mi ostali u kamenom dobu da neznamo naći informaciju, a ne stalno bombardiranje sa glupostima.

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

To što cijeniš Epp to je tvoj problem, a i sam priznaješ da “druka za svoju dionicu “.
Nismo mi ostali u kamenom dobu da neznamo naći informaciju, a ne stalno bombardiranje sa glupostima

Jedno te isto non stop, pa samo je Đuro skočio 10% u dva dana, a on o Belju i dalje, kao da je na 50 kuna. Koma!

quark: ” Pa u tih godinu dana ja sam zaradio na Belju uz ulaske i izlaske preko 200%. Što fali zaradi od 200% u godinu dana? I naravno, namjeravam zaraditi još 200% u sljedećih godinu dana. ” Pa upravo o tome ti i pišem, jedno radiš, drugo govoriš, a treće misliš. I po čemu si ti cijenjen. Jedino po iznošenju neistine.

Pišem samo ono što mislim i što radim. Ne bi trošio vrijeme sada na vas i na Belje da ne mislim da će Belje uskoro biti na 1000 kn. Molim bih te pronađeš moj post koji me demantira. Ako si kupio Belje kad i ja i nisi ništa radio niti pratio forum mogao si zaraditi 200% bez da si dobio i jednu sijedu.

Ključna prednost koju dobiva Belje pretvaranjem dugovanja u kapital je povećanje kreditne sposobnosti firme i tu leži kvaka. Ja kupujem a ti što te volja.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

tihomir:

Po čemu je cijenjen, po tome što Belje reklamira više od godinu dana, pa i Bogu dosadilo pa možda ga i vrati na ATH. Jedno te isto ponavljati skoro godinu dana, svašta.

To samo govori kolika zapravo vjeruješ u dionicu

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

samo govori kolika zapravo vjeruješ u dionicu

Naravno da vjerujem. Bez vjere ništa. Trejdanje je način ulaganja. Dokazano trejderi puše pred dugoročnim investitorima. Ali što bi onda radili? Ovako se zabaljamo i zarađujemo.

Ključna prednost koju dobiva Belje pretvaranjem dugovanja u kapital je povećanje kreditne sposobnosti firme i tu leži kvaka. Ja kupujem a ti što te volja.

Samo ti kupuj, ali reci ljudima i kada prodaješ, nemoj biti sebičan.

Malo da osvrnem na neke “znalce” s foruma.

Dejavue i Mreich, veliki igrači tvrde:

Što je kod IPKK zanimljivo na cijeni od 1250?

A paralelno drukaju neke od najskupljih dionica na tržištu kao što su Belje, Zvijezda i IPKO. Nakon što se otvori oči Dejavue prodaje Zvijezdu jer više nije siguran nakon FA. Nadalje, dokapitalizacija Belja je po Dejavue odlična iako realno ovih 330 kuna na tržištu poskupljuju Belje za skoro 50%, smanjuje BV, povećava P/E koji je ionako sada prevelik, isključuje male dioničare iz te “odlične” dokapitalizacije. Dobit ionako malu će iskoristiti za krpanje dugova. Sve u svemu jako loše. Zato se treba pisati realno, a ne pisati neistinite postove. Ova dokapitalizacija samo služi Todoriću i nikom više, za dioničare jako porazno.

New Report

Close