BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brži cjenovni oporavak na Belju još nisam vidio, izgleda da je sa ovim porastao još veći interes. [smiley2]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Pa ovo je bilo idealno za dokup! Ocito svi sute o onome o cemu ja pisem[smiley15]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Alien:

Ozbolt_F:

Alien:

Meni ovo slici na istresanje strasljivaca. Ne bi me cudilo da se odjednom pojave veliki nalozi koji ce cistiti po asku.

p.s.
Evo dok sam pisao ovo upravo se takvo nesto dogodilo. [smiley2]

Je fali još malo pa da ode u blokadu na – 10%.

Kolega lose pratite – dok je padalo promet je bio 600 i nesto somova kn. Sad je promet preko 2 milijuna pa zakljucite sami.

Onda kolega Ozbolt, jesam li bio u pravu? [smiley2] Zadnja cijena 330, trgovina ide po asku, prva cijena na asku 335. Nakon pada napravljeno cca 1,9 mil. kn prometa

Mračnih sila su to transakcije korisniče Alien. Mračnih.

uvjeren sam da se ovaj val ne zaustavlja ispod 350!! ili sam možda u krivu?? ma neeee![smiley2][smiley2]

[img][/img]

uvjeren sam da se ovaj val ne zaustavlja ispod 350!! ili sam možda u krivu?? ma neeee![smiley2][smiley2]

u krivu si, ovo je plimni val [smiley1]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

da vidimo stanje k/p…

Ja više nemam potpis.

Šteta što ne možete vidjeti kupnju ispod ovih prvih pet.

Steta sto ti ne možeš vidjeti prodaju iznad ovih 5

[img][/img]

Ožbolt F. , pa molio bih te da nam ti objaviš,hvala.

[color=blue]Ovo je jubilarna 300-ta stranica ove teme. Nikada više se brojka 300 neće ponoviti…

Prva stranica je bila u veljači 2006…

Vidimo se na 350-toj stranici, vrlo brzo.

Na kojoj ćemo stranici biti veljače 2008?!?

Pišite…[/color]

Rekao sa ja da cijena prati broj stranica.
Pišite, bilo što, samo pišite…[smiley11]

Kao što sam jutros rekao, kratkoročna panika je završila, i to čak prije mojeg očekivanja!

strpljen - spašen![color=blue][/color]

Možda vlasnike dionice razveseli: [smiley11]

Glavna skupština Belja, zakazana za 16. srpnja, na dnevnom će redu, uz ostalo, imati donošenje odluke o povećanju temeljnog kapitala Društva, za 270 milijuna kuna, izdavanjem novih dionica, te davanje suglasnosti na sklapanje Ugovora o pretvaranju potraživanja u temeljni kapital.

Prema obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi, temeljni kapital Belja povećat će se izdavanjem novih dionica, a temeljem Ugovora o pretvaranju potraživanja u temeljni kapital.

Temeljni kapital Belja povećat će se sa 551,5 milijuna kuna, za iznos od 270 milijuna kuna, na iznos od 821,5 milijuna kuna.

Dionice će upisati Agrokor sukladno Ugovoru o pretvaranju potraživanja u temeljni kapital.

Glavnoj skupštini Belja predlaže se i da se dobit Društva iz poslovne 2006. godine u iznosu nešto većem od 9,6 milijuna kuna raspodjeli za pokriće gubitka iz ranijih godina.

No respect

New Report

Close