Quark je dokupio Belje po 315 i 320 [smiley1].
Bravo quark.. ne razumijem samo kako je cijena tako pala.. mislim ja sam isto nadokupio belje po 324 al od kuda takav poklon??
Quark je dokupio Belje po 315 i 320 [smiley1].
sline mi cure… blago vama koji ste danas imali cash-a. [smiley7]
quark: ” Quark je dokupio Belje po 315 i 320 [smiley1]. ” sline mi cure… blago vama koji ste danas imali cash-a. [smiley7]
Kad smo prodali po 340 jucer i danas[smiley2]
superhero:
”
quark: ” Quark je dokupio Belje po 315 i 320 [smiley1]. ” sline mi cure… blago vama koji ste danas imali cash-a. [smiley7]
”
Kad smo prodali po 340 jucer i danas[smiley2]
Tako to rade uspješni trejderi poput vas i Bubašpare.
Kad smo prodali po 340 jucer i danas
eh vi surferi… jahaci valova…[smiley1]
mi skipperi odredimo kurs i vozimo brod do cilja [smiley11]
Dejavue: ” superhero: ” quark: ” Quark je dokupio Belje po 315 i 320 [smiley1]. ” sline mi cure… blago vama koji ste danas imali cash-a. [smiley7] ” Kad smo prodali po 340 jucer i danas[smiley2] ” Tako to rade uspješni trejderi poput vas i Bubašpare.
Hvala na komplimentu Kolega!
Dokupio i ja. Zao mi sto nisam bio u prilici vidjet kad je pocelo padati pa da napravim isto kao i Dejavue
Ne bi svi stigli kolega Alien, bilo je samo za jednoga danas[smiley2]
superhero: ” daki: ” Ponovo prijedlog za dokapitalizaciju s isključenjem prava za male dioničare. Moze pitanje,sta to znaci………….. ” to znaci da Toda se toda zeli rijesiti ostalih dionicara prije nego sto cijena skoci ” A kak ce ih se to rijesiti? Ljudi, radi nama dionicarima uslugu!!! Dug nase firme pretvara u kapital, podize profitabilnost, kreditni rejting…ja vas ne kuzim…
Molim?
Pa čak je i Galinac ponudio pretvaranje potraživanja u udjel po nekoj fer cijeni + što daje malima da sudjeluju. Ovdje Toda kupuje 2.700.000 dionica po 100,00 kn i ne daje drugima to pravo.
Nitko se ne pita zašto i ostali ne bi po tom ključu upucali još toliko svježe gotovine u Beljaru.
pa pitam se ja. ali što mi vrijedi [smiley2]