BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja dokupljujem na 250[smiley2]

dobar pokušaj ti stara lijo lukava. Samo sanjaj [smiley1]

ja ću ti prodat na 700

Ponovo prijedlog za dokapitalizaciju s isključenjem prava za male dioničare.

Moze pitanje,sta to znaci…………..

to znaci da Toda se toda zeli rijesiti ostalih dionicara prije nego sto cijena skoci

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

K/P se opet okrenula. Mogli bi opet lagano gore.

Ajd neka netko nabaci K/P ako ima

you think your special you do, i can see it in your eyes

daki: ” Ponovo prijedlog za dokapitalizaciju s isključenjem prava za male dioničare. Moze pitanje,sta to znaci………….. ” to znaci da Toda se toda zeli rijesiti ostalih dionicara prije nego sto cijena skoci

A kak ce ih se to rijesiti? Ljudi, radi nama dionicarima uslugu!!!
Dug nase firme pretvara u kapital, podize profitabilnost, kreditni rejting…ja vas ne kuzim…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

K/P se opet okrenula. Mogli bi opet lagano gore.

320,00 961
325,00 49
329,99 38
330,00 100
339,70 33

Veliki nalog na 320 ali do 340 čisto…neznam što da ti kažem…od Belja mi je srce stradalo u 2 mjeseca…čekam konačno rješenje te famozne dokapitalizacije…a onda ulazim… da li je to na 250 ili malo više…nije bitno

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ja sam dobio 2 sijede na glavi[smiley2] od Belje.
Mislim da kad se riješi dokapitalizacija da će biti kasno za ulaz…

you think your special you do, i can see it in your eyes

mislis 350 ili malo vise[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Alien:

Meni ovo slici na istresanje strasljivaca. Ne bi me cudilo da se odjednom pojave veliki nalozi koji ce cistiti po asku.

p.s.
Evo dok sam pisao ovo upravo se takvo nesto dogodilo. [smiley2]

Je fali još malo pa da ode u blokadu na – 10%.

Kolega lose pratite – dok je padalo promet je bio 600 i nesto somova kn. Sad je promet preko 2 milijuna pa zakljucite sami.

A kak ce ih se to rijesiti?

Ne u doslovnom smislu, ali ce takvom dokapitalizacijom njegov udio porasti u odnosu na nase (sto je, uostalom, u redu)

Ljudi, radi nama dionicarima uslugu!!!
Dug nase firme pretvara u kapital, podize profitabilnost, kreditni rejting…ja vas ne kuzim…

ovo potpisujem u cijelosti.

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

A kak ce ih se to rijesiti?
Ne u doslovnom smislu, ali ce takvom dokapitalizacijom njegov udio porasti u odnosu na nase (sto je, uostalom, u redu) Dejavue: “Ljudi, radi nama dionicarima uslugu!!! Dug nase firme pretvara u kapital, podize profitabilnost, kreditni rejting…ja vas ne kuzim… ” ovo potpisujem u cijelosti.
[/quote]
hvala! 😉

New Report

Close