Vidimo se 3. prosinca (ili možda ranije)!
Dogovoreno. Mislim da nećemo čekati prosinac. [smiley1]
Pozdrav.
28.05.2007 Ivana Barišić
Beljskoj graševini titula Šampiona na Festivalu
Na Festivalu graševine rečeno je kako ta sorta čini 70 posto ukupnoga sortimenta bijelih vina
Vrhunska graševina Podruma Belje ponijela je laskavu titulu Šampiona prvoga Festivala graševine koji se od 19. do 27. svibnja održavao u Kutjevu u organizaciji tamošnje Udruge vinara, vinogradara i voćara. Pobjedu je odnijela u konkurenciji ukupno 101 prijavljenog uzorka najboljih suhih i predikatnih graševina svih slavonskih vinogorja, Međimurja te Zagrebačke županije. Nagradu je na svečanoj dodjeli uime Belja primio direktor Ivan Škorić, koji je tom prilikom istaknuo kako je berba 2006. bila prava “zlatna berba” za njih jer su vina iznimne kvalitete, što potvrđuju i tri osvojene zlatne medalje, kao i titula Šampiona.. Vina iz prošlogodišnje berbe spremaju se za punjenje pa s Belja d.d. poručuju kako će ljubitelji dobre kapljice uskoro imati prilike uživati u šampionskoj graševini i ostalim izabranim sortama iz Podruma Belja d.d. Na I. festivalu graševine istaknuto je kako je ta sorta izuzetno raširena i čini čak 70 posto ukupnoga sortimenta bijelih vina kontinentalne Hrvatske, a uz to je i najprodavanije vino te važan izvozni adut.
Ma kladim se i ja s fazanom, nema problema[smiley1],
nema me, i nece me biti cijeli slijedeci tjedan, ali ono,
najbitnije, nakrcao sam se s ABC sirom..hehee..
Pozdrav svim vjernim Beljarima, i naravno Mauriciju:)
Saludos de Tenerife
Može legendo … pozvat ćemo i brku i rockya.
Ma napravit ćemo pravi tulum.
Nakon 4mjesečne vjere u Belje i nikakvog pomaka…izašao sam van…djelomično i zbog dokapitalizacije…i sad vidim da kolege koje sam čitao na ovom forumu uživaju.
Svaka vam čast na strpljenju i čestitam[smiley2]
Izašao poziv za Skupštinu.
Ponovo prijedlog za dokapitalizaciju s isključenjem prava za male dioničare.
Cijena opet u provaliju.
12. Izvješće Uprave o razlozima za potpuno isključenje prava prvenstva ostalih dioničara pri upisu novih dionica
Zanima me samo koju će kreaturu ovaj put izvesti na skupštini. Zadnji put je bilo ovakvo objašnjenje: zašto niste kupovali kada je cijena bila 50,00 kn.[smiley8]
pa dobro, jel može kakav link na taj poziv?
pa dobro, jel može kakav link na taj poziv?
Brate, tebi bi ga i pješke donio da si tražio!
http://www.nn.hr/Pokaz.asp?dok=%2Foglasi%2F2007%2Fobavijest%2F17057obavijest0000568%2Ehtml
Ljudi, pa za dokapitalizaciju se znalo i prije. zato je lani cijena pala s 350 na 250 kn. A zbog dobrih rezultata i svijetle budućnosti otišla natrag gore gdje joj je i mjesto. samo vas plaše da jeftino prodate a oni kupe od vas. Cijena ove godine ide u neeebo!