BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pretjero nisam. U zadnjih mjesec dana, tri puta kupovao, tri puta prodavao. Ukupno oko 20% zarade. Veći dio ipak stavio na stranu da se nađe za unuke. A nešto će valjda ostati i za brke koje treba održavat! [smiley2]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

A ja u zadnjih mjesec dana 50% na HDEL-u. I što je najljepše, nisam ni kune ostavio za brkove mog brokera. [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

ajde fazan da si se i ti pojavio. i odmah na beljaru navalio … nc nc.
što je neki godišnji pao?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

2 tjedna (Karlovac, Pula, Zagreb) nije bilo loše …

zabio se biciklom u drvo u uvali Gortan (ozlijedio obje ruke), ali još uvijek mogu tipkati …

inače sve vrijeme jeo beljski namaz, kao podrška kolegama koji posjeduju ovu dionicu ….

napravio sam malu usporedbu poljoprivrednika, pa sam uočio da je beljara najskuplja i najprecijenjenija dionica od svik (PIK, Vupik, PIK Vinkovci, HRDH i sl.)

još kada se doda 2.700.000 agrokorovih dionica po 100,00 bit će beljara skuplja od ZABE …

pozdraf …

a znaš kako je … sve što je dobro je skupo [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

a znaš kako je … sve što je dobro je skupo [smiley2]

A bit će još skuplje [smiley2]. I to nekoliko puta. Zbog toga u pon. dokupljujem Belje. Vjerujem da će se još dan, dva moći dokupiti po 340.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

TunaSalad: ” a znaš kako je … sve što je dobro je skupo [smiley2] ” A bit će još skuplje [smiley2]. I to nekoliko puta. Zbog toga u pon. dokupljujem Belje. Vjerujem da će se još dan, dva moći dokupiti po 340.

a onda natrag na 300,00

ha hahahaha
šalim se naravno!

a onda natrag na 300,00 ha hahahaha šalim se naravno!

o onda prema mojoj projekciji idemo u jednom skoku između 400 i 450 kn.

full sam ozbiljan.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Mogli bi ja i ti baciti jedu kladu. Ovako javno. Evo ja kažem da ova dionica ne ide na 450,00 sljedećih 6 mjeseci. Odnosno da se ne će zadržati duže od 3 radna dana uzastopce iznad ove razine. Ako izgubim plaćam ručak ili većeru (po izboru) u Kormoranu. (znaš di je Kormoran, kao vrsni poznavatelj Belja?)

Mogli bi ja i ti baciti jedu kladu. Ovako javno. Evo ja kažem da ova dionica ne ide na 450,00 sljedećih 6 mjeseci. Odnosno da se ne će zadržati duže od 3 radna dana uzastopce iznad ove razine. Ako izgubim plaćam ručak ili većeru (po izboru) u Kormoranu. (znaš di je Kormoran, kao vrsni poznavatelj Belja?)

Naravno da pristajem. Pristao bi i na 700 a kamoli 450 [smiley2]. Za 3 radna dana iznad 340 se ne mogu kladiti jer u sljedećih par dana može pasti i malo ispod 340 prije novog uzleta.

Restoran KORMORAN, Podunavlje

vlasnik: Belje d.d. Beljetrgovina Darda

voditelj: Jasmina Šapčanin
adresa: Podunavlje, 31327 Bilje
telefon: (031) 753099
fax: (031) 753099
radno vrijeme: 10-22
broj sjedećih mjesta: 100 60
osigurano parkiralište: za 50

Na samom istoku sjevernog dijela Hrvatske, u rubnom dijelu Kopačkog rita, parka prirode koji je jedinstven u ovom dijelu Europe smješten je restoran Kormoran. Kopački rit je 1993. godine uvršten na popis međunarodno značajnih močvara, sukladno Ramsarskoj konvenciji. Cijelo područje je poznato po tomu što je tu jedini ostatak stepe u Hrvatskoj i na njemu rastu tri endemske biljke, a stanište je i ljetnikovac mnogih ptica selica.

Upravo zato je 1983. pouzeće Belje odlučilo valorizirati prirodna bogatstva otvaranjem restorana. Izgrađen je u stilu lovačke kuće, daleko od naselja i velikih prometnica tako da boravak u prirodi i šetnja prirodom među brojnim rukavcima i jezercima gostu pruža nešto posebno.

Unutrašnjost restorana sačinjavaju ribarska i lovačka sala ukrašene motivima kopačkog rita, lovačkim trofejima i starim alatima koji su se koristili za ribarenje. Restoran vodi gospodin Lacika Cickai.
Hrana se priprema na prirodan, izvoran način, najčešće na otvorenom, kako bi gosti vidjeli čitav tijek kuhanja. Specijaliteti kuće su riba i divljač, ali se rade i mnoga druga jela.

Posebno je atraktivna priprava šarana na rašljama, kao i fiš paprikaša u velikim loncima za veće grupe.
U vodećih je 100 restorana ušao 1998., 2000., 2001., 2003. i 2004. godine.

Iz bogate ponude izdvajamo:
– Šaran u rašljama (glavno jelo), Specijalitet slavonske kuhinje
– Špikani but od divljači, sa šampinjonima (glavno jelo), Specijalitet lovačke kuhinje

http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=1941

Mislio sam na tri dana iznad 450,00 kn. Dakle, u sljedećih 6 mjeseci se treba dogoditi sljedeće: cijena redovne dionice BLJE-R-A treba preskočiti razinu od 450,00 i zadržati se tri radna dana iznad te razine. U tom slučaju većera je tvoja. Obrnuto, moja.

Inače za tvoju info, vlasnici ne znaju što bi s Kormoranom. Nije za prodat, a da bi se vratio nekadašnji sjaj treba uložiti puno nofca. Vikendom se traži stolac viška. Čobanac i fiš su očajni. Šaran u rašljama je nadaleko poznat. Moja ocjena od 1 – 10: -3.

Vidimo se 3. prosinca (ili možda ranije)!

New Report

Close