I kao sto rekoh, predvidjanje za 400 do petka je bilo nebulozno. Nece ovdje biti blokada u plus sam tak.
Meni je ovaj tjedan samo jos ucvrstio moje tvrdnje da se ne isplati camit u ovoj dionici [smiley8]
Skroz je divlja… korak naprijed, natrag dva… i onda mjesecima stoji ukopana dok “vlakici” okolo prolaze [smiley11]
Meni je ovaj tjedan samo jos ucvrstio moje tvrdnje da se ne isplati camit u ovoj dionici [smiley8] Skroz je divlja… korak naprijed, natrag dva… i onda mjesecima stoji ukopana dok “vlakici” okolo prolaze [smiley11]
Što prije to shvate svi oni kojima nije mjesto u Belju nama ostalima će biti bolje.
BrDa: ” Meni je ovaj tjedan samo jos ucvrstio moje tvrdnje da se ne isplati camit u ovoj dionici [smiley8] Skroz je divlja… korak naprijed, natrag dva… i onda mjesecima stoji ukopana dok “vlakici” okolo prolaze [smiley11] ” Što prije to shvate svi oni kojima nije mjesto u Belju nama ostalima će biti bolje.
Belje je dionica budućnosti koja se kupuje i čeka porast od 100 i više posto. Ova zamaranja jeli 340 ili 360 su nebitna. Tko nema vremena čekat ovo nije dionica za njega.
quark:
”
BrDa: ” Meni je ovaj tjedan samo jos ucvrstio moje tvrdnje da se ne isplati camit u ovoj dionici [smiley8] Skroz je divlja… korak naprijed, natrag dva… i onda mjesecima stoji ukopana dok “vlakici” okolo prolaze [smiley11] ” Što prije to shvate svi oni kojima nije mjesto u Belju nama ostalima će biti bolje.
”
Belje je dionica budućnosti koja se kupuje i čeka porast od 100 i više posto. Ova zamaranja jeli 340 ili 360 su nebitna. Tko nema vremena čekat ovo nije dionica za njega.
Tocno tako
mika:
”
quark:
”
”
”
Tocno tako
U pravu ste.Belje će sigurno ići preko 100 %, a rasprava jel 340 ili 360, pokušajčići štopanja su samo razbibriga u čekanju sigurnog rasta. amen.
Hvala na podršci cijenjenom kolegi. Mislim da se dosta paralela može povući između Varteksa, Petrokemije, Belja, Đure itd… To su definitivno dionice budućnosti naše burze. Tebale bi se naći u svakom portfelju barem u simboličnim količinama i ostaviti nek stoje bez previše špekuliranja.
A zašto bih čekao u Belju, zašto ne bih izvrtio 5 drugih stvari, pa usao i u blje kasnije i tamo zaradio? Zašto čekati u jednoj dionici i čamiti? Pa bolje onda biti u nekoj dionici koja kontinuirano raste ili u više njih špekulirati, jednu po jednu…
Meni je ovaj tjedan samo jos ucvrstio moje tvrdnje da se ne isplati camit u ovoj dionici [smiley8]
Skroz je divlja… korak naprijed, natrag dva… i onda mjesecima stoji ukopana dok “vlakici” okolo prolaze [smiley11]
istu ovu pricu cuo sam prije 3 godine za THNK, ATLS, ERNT, KRAS, KOEI…
danas sve vrijede 5-10x vise
…Mislim da se dosta paralela može povući između Varteksa, Petrokemije, Belja, Đure itd… To su definitivno dionice budućnosti naše burze. Tebale bi se naći u svakom portfelju barem u simboličnim količinama i ostaviti nek stoje bez previše špekuliranja.
Apsolutno tocno, kolega. To su dionice koje imaju sansu napraviti cudo, a BLJE je najjaca od njih.
Bez obzira na rizik, tu se krije ogroman potencijal. Mislim da bi ih svatko trebao kupiti u onoj kolicini koja mu dozvoljava miran san bez gledanja u mostich… i zaboraviti na njih par godina.
mika: ”
Belje je dionica budućnosti koja se kupuje i čeka porast od 100 i više
posto. Ova zamaranja jeli 340 ili 360 su nebitna. Tko nema vremena
čekat ovo nije dionica za njega. ”
A zašto bih čekao u Belju, zašto ne bih izvrtio 5 drugih stvari, pa
usao i u blje kasnije i tamo zaradio? Zašto čekati u jednoj dionici i
čamiti? Pa bolje onda biti u nekoj dionici koja kontinuirano raste ili
u više njih špekulirati, jednu po jednu…
Da, sve to stoji. A tko kaže da na Belju u posljednjih mjesec dana niste mogli izvrtit i to već par puta. Sve ukupno najmanje 20 %. [smiley2]
Gle ti ovo, nema me 2 tjedna i ode beljarana +10%. Nije loše, nije.
Mislim da se dosta paralela može povući između Varteksa, Petrokemije, Belja, Đure itd… To su definitivno dionice budućnosti naše burze. Tebale bi se naći u svakom portfelju barem u simboličnim količinama i ostaviti nek stoje bez previše špekuliranja.
Junačino, nisi li malo pretjerao? Ukratko, ulaganje u ove dionice jednako je kao da si uložio u ZBaktiv. Isti ti je prinos. Jedino se za Đuru slažem, ali ta dionice se kreće, tako da do (mog targeta 1.000,00 kn) možeš isto toliko puta ući i izaći.