Hhehe, došo dasa s 2000kom. da plaši ili ide
kupiti Petricu, tko zna, krhko li je samo znanje.
Ili spušta cijenu da pokupi veču kolicinu u zadnjim minutama ko ovih dana?
Hhehe, došo dasa s 2000kom. da plaši ili ide kupiti Petricu, tko zna, krhko li je samo znanje.
Ne vjerujem da bi dasa dugo ovako funkcionirao na burzi. Prije bih rekao da se navlaći prodaja ispod 350 koliko ide prije nego netko sve počisti.
Super firma i cijena će u budućnosti biti jako visoko!
Ogromni promet ovih dana s previše transakcija=sitnih ribica koliko ti duša želi!
Jako mi je žao ljudi ali mislim da će sutra bitka za Dardu najvjerojatnije biti izgubljena. Pitanje je da li postoji netko tko može skinuti ovu blokadu od cca 2000 kom. i pogurati nas u visine ili će blokada pogurati naloge na sve niže što može rezultirati i sa padom od cca 20- 30 kn . Sutra će pokazati da li je Belje dionica koja vrijedi ili ne.
Od 24.05 do 31.05. protrgovano 12mil.uz porast od 10%.Ima prodavača al ima i kupaca.Biti će zanimljivo slijedećih dana.[smiley7]
Jako mi je žao ljudi ali mislim da će sutra bitka za Dardu
najvjerojatnije biti izgubljena. Pitanje je da li postoji netko tko
može skinuti ovu blokadu od cca 2000 kom. i pogurati nas u visine ili
će blokada pogurati naloge na sve niže što može rezultirati i sa padom
od cca 20- 30 kn . Sutra će pokazati da li je Belje dionica koja
vrijedi ili ne.
Kolega BELJE vrijedi, u pitanju su neke druge stvari. Onaj tko diže i spušta cijenu. Nitko se nije upitao koji je razlog ovog iznenadnog rasta?
Ma netko je spucao 10 milja samo tako i sada hoće spustiti cijenu da bi opet mogao dokupljivati.
Ili netko vidi ono što “sitna riba” ne. Da će BELJE vrlo brzo otići još više gore.
Ovo treba držati i ne prodavati na svaki mig tržišta.[smiley1]
Jako mi je žao ljudi ali mislim da će sutra bitka za Dardu najvjerojatnije biti izgubljena. Pitanje je da li postoji netko tko može skinuti ovu blokadu od cca 2000 kom. i pogurati nas u visine ili će blokada pogurati naloge na sve niže što može rezultirati i sa padom od cca 20- 30 kn . Sutra će pokazati da li je Belje dionica koja vrijedi ili ne.
Slažem se da bi sutra moglo tako zavrsiti i bio bi to poznati scenarij,ali sta god donese sutrasnji dan,belje je dionica koja vrijedi..
a, moglo bi biti malo hlađenja ili navlačenja dolje za dokup. a možda i ne.
imamo promjenu u top 10: pojavio se CEBA INVEST – CEBA BALANCED OIF.
Kupaca očito ne nedostaje. Čuvajte Belje i ne prodajte ga olako jer će vam biti žao. Cijena raste već tri dana i za očekivati je da zastanemo na 2-3 dana i uzmemo kisik za dalje. Nije normalno očekivati da cijena može biti tjedan dana izvan boolingera.
Ako i pokaže da ne vrijedi sutra to u budućnosti sigurno neće biti tako a evo još aduta
Vijesti iz Požege
Festival graševine 28.05.2007. u 14:33
Udruga vinogradara, vinara i voćara Kutjeva organizirala je 1. Hrvatski festival graševine u čijem je sklopu održano i ocjenjivanje ove najzastupljenije vinske sorte. Iako je 101 uzorak vina ocijenjen još prošle subote, tek su u subotu objavljeni rezultati prosudbene komisije kojom je predsjedala prof. dr. Dubravka Premužić. Prema strogim ocjenama u skladu sa europskim kriterijima, tek je devet vina zaslužilo zlatne medalje, a šampionsku titulu 1. Hrvatskog festivala graševine u kategoriji suhih vina zavrijedila je prošlogodišnja graševine «Belja» d.d. dok kod predikata pobjednička titula odlazi u Fera vinu za izbornu berbu prosušenih bobica iz 2003. godine
(objava http://www.rva.hr )