Meni je gotovo pola portfelja u Belju, isto mislim dugoročno
Meni je gotovo pola portfelja u Belju, isto mislim dugoročno
I ja sam 44% BLJE. Srednjoročno planiram biti oko 60% uz HOLD.
…inače ako ne znate kamo bi sa crknutom mačkom ili nečim sličnim…
Belje otvorilo prvo skupljalište životinjskog otpada u Slavoniji
http://www.poslovni.hr/42737.aspx
Krenuli su građevinari, a i oni moraju nešto jesti [smiley2]. Fokus se pomiće sa sektora u sektor, hrana je slijedeća.
Krenuli su građevinari, a i oni moraju nešto jesti [smiley2]. Fokus se pomiće sa sektora u sektor, hrana je slijedeća.
Ako smijem dodati, nakon finog sira i špeka treba se zasladiti i s napolitankama ili domaćicama.
meni ga je dosta,ja izlazim. Bilo je lijepo,bilo je slatko,ali nije bilo kratko (kako sam se nadao)[smiley6]
Sto je s tim beljem? Odletili su u nebo na 350 prije par mjeseci i sada stalno came na ovim razinama 300-320kn. Kada će to više povući?
Potpisivanjem ugovora između Agrokora i Adrisa o prodaji Jadran trgovine stoji i ekskluzivno nabavljanje roba preko Velpro-a za “Adris”.
A tu su BLJE, JMNC; ZVZD, MLDN, LEDO…itd 🙂
Potpisivanjem ugovora između Agrokora i Adrisa o prodaji Jadran trgovine stoji i ekskluzivno nabavljanje roba preko Velpro-a za “Adris”. A tu su BLJE, JMNC; ZVZD, MLDN, LEDO…itd 🙂
….. a luk od PIVK-a…, to ništa a….???, ove godine turisti ima da klopaju izvorni slavonski luk, a ne onu plastiku od nizozemskog đubreta…., baš si me sada razočarao…, PIVK da mi zaboraviš, sramota….[smiley2]
Dejavue: ” Potpisivanjem ugovora između Agrokora i Adrisa o prodaji Jadran trgovine stoji i ekskluzivno nabavljanje roba preko Velpro-a za “Adris”. A tu su BLJE, JMNC; ZVZD, MLDN, LEDO…itd 🙂 ” ….. a luk od PIVK-a…, to ništa a….???, ove godine turisti ima da klopaju izvorni slavonski luk, a ne onu plastiku od nizozemskog đubreta…., baš si me sada razočarao…, PIVK da mi zaboraviš, sramota….[smiley2]
Pst kolega, sve sam nadokupio osim PIVK[smiley11]