svi mi drukamo za svoje favorite, ali da ću kupiti dionicu zato što je netko letio u vrtoletu ??? [smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley8]
Todoric gotovo svake subote helicem obilazi Belje, kao pravi gazda provjerava da li se radi kako on hoce! No kako “fazan” rece to sto Todoric obilazi Belje ne znaci nista, a narocito ne preporuku za kupnju dionice!
Ima li netko informacije i dokapitalizaciji? Kad će konačno to riješiti jer ju to blokira za buuum[smiley6]
Na 2 milje prometa a nismo se odbili od Bollingera.
Valjda su drhtavci sada izašli. Nadam se da sada idemo up na ATH.
Blizu smo 2mil.kuna na Belju,ovakvog sam kupca čekao.[smiley2]
Mene?[smiley1]
Šalim se, ja sam samo malo pripomogao. mislim da je ovo bio zadnji vlak. Sad ili nikad! Izašao iz HBP Dynamic i ušao u Belje. Baš da vidimo tko će imati veći postotak do kraja godine!
veliki prometi bez rasta cijena.Škojo nadokupljuje…nepravedno zapostavljena dionica.To sam napisao već 30 puta i napisat ću još 30 puta.Sve ide super al investitore ne interesira!Ja sam miran!A vi?
i ja sam miran…
okretao sam lovu drugdje i sada ponovo ušao..
ako nastavi opet stagnacija (a neće) izaći ću opet, a ti?
ja nikad mirniji, ne prodajem i skupljam, a vi?
[smiley2]
Arap: ” KOEI – HRBC – DIOK – VART – DDJH evo ti ih 5 prijatelju [smiley2] ” Evo za neke od tih i ja navijam,ali usporedbe radi da vidimo kolika će biti razlika… [smiley2]
Collina, mali update nase tablice[smiley1]
priznajem, DIOKI je fino zaronio
suludo bi bilo sad izlaziti jer smo predugo na ovoj razini.Ovo mora jednostavno gore i točka.Ovdje ne igra izvješće ulogu nego neki psihološki momenat koji se treba sad okrenut u korist belja.
Collina: ”
Arap: ” KOEI – HRBC – DIOK – VART – DDJH evo ti ih 5 prijatelju
[smiley2] ” Evo za neke od tih i ja navijam,ali usporedbe radi da
vidimo kolika će biti razlika… [smiley2] ”
Collina, mali update nase tablice[smiley1]
priznajem, DIOKI je fino zaronio
pohranio sam podatke i stavio u alert na kraju godine, mislim da ćemo svi slaviti [smiley2]