BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet stara priča, dok vi čekate i nadate se, druge dionice rastu (i tako već 7 mjesec)!!![smiley6][smiley6]

Rješenje tog problema zove se divezifikacija.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

fazan i agramer666 su skeptični, možda sa razlogom [smiley2], ali vjerujem da su sad negdje njihovi nalozi na kupnji Belja.

Dva puta sam gubio nofce na BLJE-R-A. Mislim da me ne će tako skoro vidjeti ova dionica. Da ne bi bilo zabune, osobno bih volio da na beljari svi zaradite 50% i više posto.

I love the Smell of Profits in the Morning

Sudeći prema trgovanju zadnjh dana na Belju je kupnja u nekim malo većim količinama zainteresirana tek na oko 305kn ili ispod. Sve iznad toga teško se prodaje trenutno.
S obzirom na solidno izvješće cijena bi trebala gore, ali ne ide…čini se da je problematična stavka A039 = -45mil. kn (što je povećanje od 16,36% u odnosu na prošlu godinu, dok su prihodi i profit rasli više od 30 % u odnosu na isti period ) ipak prevagnula i da belje još nije poslovanje racionaliziralo do kraja…
Svi dioničari belja izgleda da će se još malo načekati na pozitivne pomake….a u stvarnosti kad pogledaš sve više je proizvoda belja u prodaji, baš mi je frend neki dan rekao da je jeo njihov kulen i da je odličan…
Ja nisam dioničar, bio sam i izašao sa +0,1%, sretan što nisam bio na gubitku, ali trebao bi nekome dati savjet što da napravi sad sa tim dionicama i logično mi se čini prodati pa makar i sa gubitkom…do jeseni se stigne vratiti u ovu dionicu još 100 puta a cijena bi mogla biti i niža nego sada…
Kakva su vaša razmišljanja?

od veljače prošle godine 4 ulaza i 3 ulaza u belje. iako su svi izlazi bili s finom dobiti kasniji ulasci bili su po višoj cijeni. u zadnje vrijeme dugo strpljenje itekako mi se isplatilo na solarisu i diokiju pa ću čekati i na belju.

baš mi je frend neki dan rekao da je jeo njihov kulen i da je odličan…

Ma daj, šališ se?
[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

od veljače prošle godine 4 ulaza i 3 ulaza u belje. iako su svi izlazi bili s finom dobiti kasniji ulasci bili su po višoj cijeni. u zadnje vrijeme dugo strpljenje itekako mi se isplatilo na solarisu i diokiju pa ću čekati i na belju.

I nije ti donio?[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

fazan i agramer666 su skeptični, možda sa razlogom [smiley2], ali vjerujem da su sad negdje njihovi nalozi na kupnji Belja.

Moji nalozi sigurno nisu, a skepticizam jer potkrijepljen konstantnim padom vrijednosti ove dionice od 24/10/2006 do danas, a rastom nekih drugih.
Trend ove dionice od prošlih 1,5 godinu definitivno se okrenuo, i to za 180 stupnjeva, tako da mi više uopće nije interesantna. Kao što sam već ovdje napisao, ja sam svoje prodao po 313,00, uložio negdje drugdje i pažljivo pratim što se i dalje događa. Kada kucne pravi trenutak, evo mene natrag u Belju, jer Belje je nesumnjivo veliki potencijal, ali sada još nije njegovo vrijeme (barem ne na burzi)!

Neki su stavili primjedbu da je ulazak PBZ/Ilirika od 3000 dionica svega nekih 900 000 do 1 000 000 kn i okvalificirali to kao pravu sitnicu za jedan fond, to je točno ali ako to pogledamo malo drugačije da je taj iznos dodan na 14 617 dionica onda je dodan na nekih 3 500 000 – 4 000 000 kn (otprilike) a to već nije mali iznos ipak nemaju ni fondovi novaca da bace kroz prozor nekih 5 000 000 kn.

to sto si napisao je istina. samo je pitanje da li oni mozda ne brane cijenu, pa kupuju iako im to bas i nije prioritet.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

dobar promet na belju, neko se nakrcava kada krdo prodaje. znači uskoro očekujemo rast….

304,00 203 13:21:11
304,00 45 13:21:11
304,31 142 13:21:11
305,00 355 13:21:11
305,00 32 13:21:11
305,02 95 13:21:11
305,03 8 13:21:11
305,04 120 13:21:11

Ja više nemam potpis.

O čemu ti to…Dobar promet???
Dobar promet na Belju su 2-3-4 milijunčića, a ne ovo…
A priče o rastu su stvarno već u najmanju ruku smiješne…

tmester:

baš mi je frend neki dan rekao da je jeo njihov kulen i da je odličan…

Ma daj, šališ se?
[smiley2]

Evo, ja probao i potvrđujem [smiley1]

Collina:

Moji nalozi sigurno nisu, a skepticizam jer potkrijepljen konstantnim padom vrijednosti ove dionice od 24/10/2006 do danas, a rastom nekih drugih.
Trend ove dionice od prošlih 1,5 godinu definitivno se okrenuo, i to za 180 stupnjeva, tako da mi više uopće nije interesantna. Kao što sam već ovdje napisao, ja sam svoje prodao po 313,00, uložio negdje drugdje i pažljivo pratim što se i dalje događa. Kada kucne pravi trenutak, evo mene natrag u Belju, jer Belje je nesumnjivo veliki potencijal, ali sada još nije njegovo vrijeme (barem ne na burzi)!

Eto, kao da sam ja to napisao. Belje spava, a ja planiram ostati budan.

New Report

Close