rocky na skliskom si terenu …
ja sam na skupštini s svojih 100 glasova (upravo iz razloga koje si ti naveo) glasova za dokapitalizaciju …
a bio je ljudi s 50 glasova koji su glasovali protiv …
ukratko, sve 5 za todu, ali zašto nije dao i meni da omastim brk za 100,00 kn …
dobio bi još koji milijonček za razvoj prasaonica …
btw, ako ste u blizini nikako nemojte ići na poslovni ručak ili večeru u Kormoran, osim ambijenta sve ostalo je pušiona
P.S. stranice http://www.belje.hr su još uvijek u izradi [smiley5]
Mene fascinira da netko ima 51% udjela i podiže vrijednost ostatku od 49%(koji samo zbrajaju kapitalne dobitke i hlade j….)!Vidiš kako je Ježić kod Dioki-a prvo digao udjel i sad će krenuti s profitima a vi ostali čekajte! Ja sam mišljenja da će tek u 2008 godini Belje počet s pravim rezultatima,hoću li je tada moći kupiti za 310kn?
Možda bude i po 280? A kume?
što misliš gdje bi cijena bila danas da nije bilo najavljene dokapitalizacije?
Fazan,javi se slobodno kad budeš upoznat s kakvom novom kapitalnom investicijom!
Prodajem Belje sutra u 10:00h i kupujem Elku i Dioki,to je sad in na forumu,bit će perja![smiley1]
Što je sad? Uvjeravaš me u BLJE, a sutra prodaješ!
Ovaj vikend se furamo bajsovima do Vukovara. Možda svratim do Vupika, pa vidim što oni planiraju!
se ya
Ne prodajem Belje!Šalim se!Ne volim prevelike rizike,radije odaberem dobru al sigurnu zaradu,dakle “Belje je svetinja”!
Momcovi, što mislite o tržištu domaćih prehrambenih firmi u svjetlu suša i promjena klime, koje nas sve očekuje? Znamo da je navodnjavanje na niskim razinama…
Koliko je novca do sada uloženo i što je sve napravljeno?
U Belje je do sada investirano negdje oko 300 milijuna kuna. Napravljeno je mnogo. U ratarstvu smo kupili nove traktore i priključne strojeve, očistili kanalsku mrežu, a sada radimo na projektu navodnjavanja.
Koliko je novca do sada uloženo i što je sve napravljeno? U Belje je do sada investirano negdje oko 300 milijuna kuna. Napravljeno je mnogo. U ratarstvu smo kupili nove traktore i priključne strojeve, očistili kanalsku mrežu, a sada radimo na projektu navodnjavanja.
Većina baranjskih polja je ispresijecana kanalima. Vjerovatno će se uložiti u suvremeni način navodnjavanja.
Nema brige, samo cijena ne će gore nikako.
rocky:
”
Koliko je novca do sada uloženo i što je sve napravljeno? U Belje je do sada investirano negdje oko 300 milijuna kuna. Napravljeno je mnogo. U ratarstvu smo kupili nove traktore i priključne strojeve, očistili kanalsku mrežu, a sada radimo na projektu navodnjavanja.
”
Većina baranjskih polja je ispresijecana kanalima. Vjerovatno će se uložiti u suvremeni način navodnjavanja.
Nema brige, samo cijena ne će gore nikako.
Kad smo kod navodnjavanja: http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/slavonija/792884/index.do
Mislim da se o tome već i govorilo tu negdje na forumu.