Mislim da tih par tisuća kn koliko se plaća domena njima nije problem.
Adris šuti, oni šute ja se držim one pas koji laje ne grize….
Par puta su rekli da ništa nije gotovo..
[/quote]
Svi mi sutimo a vrijeme ide…Sve dalje ce biti teze nesto dokazati ili izboriti…Ja sam osobno htio nesto pokrenuti, razgovarao sa advokatom (poznatim) i odgovorio mi je da se tu nemoze jako nista uciniti…znam da neki pojedinci nesto pokusavaju i iskreno se nadam u bilo kakav pomak ali isto tako sam i skeptican u ishod svega…a udruga ? aah, iskreno bi volio da su sa nama i ne zelim vjerovati u suprotno jer bez njih je jos manja sansa…pozdrav svim dionicarima Belja.
Mirakule!
Mirakuli su najčešće posljedica naših odabira.
Prvo moramo maknuti one koji su svoje pipke pustili u DORH i pravosuđe.
Prvi korak na tom putu treba napraviti točno za tjedan dana – 22.12. 2019.
Mirakule!
Mirakuli su najčešće posljedica naših odabira.
Prvo moramo maknuti one koji su svoje pipke pustili u DORH i pravosuđe.
Prvi korak na tom putu treba napraviti točno za tjedan dana – 22.12. 2019.
Slazem se…
Mislim da tih par tisuća kn koliko se plaća domena njima nije problem.
Adris šuti, oni šute ja se držim one pas koji laje ne grize….
Par puta su rekli da ništa nije gotovo..
[/quote]
Pa upravo je u tome problem. Ja plaćam jedno 10ak domena i automatski mi se skida sa računa tvrtke.
Baš zato, što mi to nije problem.
Budimo realni, nema updatea već skoro godinu dana, po meni je udruga zapuštena i napuštena.
Činjenica….
Ljudi, govorim vam ispočetka, ništa bez prosvjeda Glavna poruka nam mora biti da mi za razliku od ostalih prosvjeda tražimo svoje novce a ne državne, tako da narod shvati
Da li je itko od forumaša pokrenuo neki pravni postupak vezano za svoje oduzete dionice?
samo na p.m .previse ociu je uprto ovdje a peta kolona ne miruje
Belje: Mljekara radi u tri smjene sedam dana u tjednu
– Proizvodnja domaće hrane i sljedivost “Od polja do stola”, strateške odrednice poslovanja Belja, u ovim su se izazovnim vremenima pokazale izuzetno bitne. Dosad smo posijali 65% planiranih površina pod kukuruzom, završili sjetvu šećerne repe i suncokreta. Svi naši kombajni i priključni strojevi spremni su za žetvu. U naše dvije tvornice, u Dardi i Ivanić Gradu, u ožujku smo proizveli najviše stočne hrane u povijesti Belja – kažu u tvrtki Belje plus.
Upravo im vlastita proizvodnja stočne hrane omogućava, dodaju, kvalitetnu i kontinuiranu prehranu životinja na farmama. Na 25 farmi je 10.000 krmača, 50.000 komada prasadi i 4000 muznih krava. S kooperantima, u uzgoju imaju i 80.000 komada tovljenika i 14.500 grla tovne junadi. Domaće mlijeko s vlastitih farmi svakodnevno dolazi u mljekaru Belje koja radi u tri smjene sedam dana u tjednu i proizvodi ABC sir, svježe sireve i polutvrde sireve. Proizvodnja trajnih suhomesnatih proizvoda fokusirana je na domaću dimljenu slaninu, za kojom je velika potražnja. Svaki se dan radi i u vinogradima. Samo u proizvodnji vina bilježe pad potražnje, i to zbog zatvaranja ugostiteljskih objekata. – Kontinuirano proizvodimo domaću hranu s naših oranica i farmi diljem Baranje i središnje Hrvatske. Svega će biti dovoljno – kaže Davor Bošnjaković, direktor Belja
Belje: Mljekara radi u tri smjene sedam dana u tjednu
– Proizvodnja domaće hrane i sljedivost “Od polja do stola”, strateške odrednice poslovanja Belja, u ovim su se izazovnim vremenima pokazale izuzetno bitne. Dosad smo posijali 65% planiranih površina pod kukuruzom, završili sjetvu šećerne repe i suncokreta. Svi naši kombajni i priključni strojevi spremni su za žetvu. U naše dvije tvornice, u Dardi i Ivanić Gradu, u ožujku smo proizveli najviše stočne hrane u povijesti Belja – kažu u tvrtki Belje plus.
Upravo im vlastita proizvodnja stočne hrane omogućava, dodaju, kvalitetnu i kontinuiranu prehranu životinja na farmama. Na 25 farmi je 10.000 krmača, 50.000 komada prasadi i 4000 muznih krava. S kooperantima, u uzgoju imaju i 80.000 komada tovljenika i 14.500 grla tovne junadi. Domaće mlijeko s vlastitih farmi svakodnevno dolazi u mljekaru Belje koja radi u tri smjene sedam dana u tjednu i proizvodi ABC sir, svježe sireve i polutvrde sireve. Proizvodnja trajnih suhomesnatih proizvoda fokusirana je na domaću dimljenu slaninu, za kojom je velika potražnja. Svaki se dan radi i u vinogradima. Samo u proizvodnji vina bilježe pad potražnje, i to zbog zatvaranja ugostiteljskih objekata. – Kontinuirano proizvodimo domaću hranu s naših oranica i farmi diljem Baranje i središnje Hrvatske. Svega će biti dovoljno – kaže Davor Bošnjaković, direktor Belja
Koliko je meni poznato mljekara ne radi u tri smjene, možda samo proizvodnja ABC ali šta je sa polutvrdim sirevima koji su se proizvodili u količini od oko 10 tona dnevno. Ja sam čuo da se mlijeko sa beljski farmi vozi u Istru jer je proizvodnja sira puno manja nego za vrijeme Agrokora. Ako vas baš zanima mogu provjerit direktno u mljekari.
Pa čekajte malo, pa jel taj Davor Bošnjaković koji sada piše bajke isti onaj koji je svojim potpisom preuzimao na Belje one kredite za Agrokora koje je davao Sberbank????
Belje: Mljekara radi u tri smjene sedam dana u tjednu
– Proizvodnja domaće hrane i sljedivost “Od polja do stola”, strateške odrednice poslovanja Belja, u ovim su se izazovnim vremenima pokazale izuzetno bitne. Dosad smo posijali 65% planiranih površina pod kukuruzom, završili sjetvu šećerne repe i suncokreta. Svi naši kombajni i priključni strojevi spremni su za žetvu. U naše dvije tvornice, u Dardi i Ivanić Gradu, u ožujku smo proizveli najviše stočne hrane u povijesti Belja – kažu u tvrtki Belje plus.
Upravo im vlastita proizvodnja stočne hrane omogućava, dodaju, kvalitetnu i kontinuiranu prehranu životinja na farmama. Na 25 farmi je 10.000 krmača, 50.000 komada prasadi i 4000 muznih krava. S kooperantima, u uzgoju imaju i 80.000 komada tovljenika i 14.500 grla tovne junadi. Domaće mlijeko s vlastitih farmi svakodnevno dolazi u mljekaru Belje koja radi u tri smjene sedam dana u tjednu i proizvodi ABC sir, svježe sireve i polutvrde sireve. Proizvodnja trajnih suhomesnatih proizvoda fokusirana je na domaću dimljenu slaninu, za kojom je velika potražnja. Svaki se dan radi i u vinogradima. Samo u proizvodnji vina bilježe pad potražnje, i to zbog zatvaranja ugostiteljskih objekata. – Kontinuirano proizvodimo domaću hranu s naših oranica i farmi diljem Baranje i središnje Hrvatske. Svega će biti dovoljno – kaže Davor Bošnjaković, direktor Belja
firma kojoj kroz neko vrijeme sljedi bankrot… uglavnom suša se isto također nazire. imaju vrhunske prinose to neću poreći ali džabe kad imaju onaj uteg od skoro 10% kamata na kredit