BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako država njih vrednuje i nudi po nominali, dakle Belje po 40 kn, ne vidim niti jedan razlog zašto bi mi drugačije tretirali ove dionice. 🙂

Hehe. Imas pravo. Pa realno i vrijedi bar 40kn

Ako država njih vrednuje i nudi po nominali, dakle Belje po 40 kn, ne vidim niti jedan razlog zašto bi mi drugačije tretirali ove dionice. 🙂

Hehe. Imas pravo. Pa realno i vrijedi bar 40kn
[/quote]

Joj joj, kad te cuju clanovi grupe Borg, nece biti sretni.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

https://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/CgJUpw3Eo8cjglR6wxovVQ==.pdf

1. AGROKOR D.D. 2.396.157 29,17%
2. KBZ D.D. 982.012 11,95%
3. RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG 697.510 8,49%
4. ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. 103.343 1,26%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 69.576 0,85%
6. ESSEKER GRUPA D.O.O. 53.932 0,66%
7. AGRAM INVEST D.D. 47.891 0,58%
8. Privredna banka Zagreb d.d. 40.473 0,49%
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 36.720 0,45%
10. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 33.529 0,41%
UKUPNO 4.461.143 54,30%

Cerp i dalje otpušta dionice, kako je to moguće?

To sam i ja vidio!
Vjerojatno po nominali 40 kuna,ko i prošli put.
Veselja za nove imatelje!

Odlično, onda i meni moje vrijede 40 kn.
Jedva čekam da ih zamjenim za kune.
Kad će trgovanje bit otvoreno ,ako neko zna nek objavi.

SALOMON SPEEDCROS

Odlično, onda i meni moje vrijede 40 kn.
Jedva čekam da ih zamjenim za kune.
Kad će trgovanje bit otvoreno ,ako neko zna nek objavi.

Pošaljite Gažićki email s upitom pa zalijepite odgovor ovdje.

Predlažem da se sami krenemo organizirati jer mi se čini kako trenutno stoji da je udruga samo trojanski konj, Adris gura za sebe-mislim da i mali moraju početi misliti na sebe.
Treba razmisliti o jamstvima, kaznenim prijavama protiv Uprava zato jer nisu zaštitile našu imovinu i pristale na roll up kojim nisu dobile ništa, a jamčile svime.

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Ekipa hoce prebacit koncesije na neke nove firme: https://net.hr/danas/hrvatska/net-hr-otkriva-na-tajnom-sastanku-ljudi-iz-ministarstva-i-dorh-a-nagovarali-lokalne-celnike-da-agrokoru-prepuste-zemljiste/

Ako im se ovo dozvoli, onda je to jos jedan cavao u lijesu povjerenja u hrvatske institucije.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Nevjerovatno je koliko se toga protuzakonito čini i sve na štetu Hrvatske. Ovo je sramota,a većina medija šuti.

N1 jedina bila aktivna.
E sada….pitanje je dali je to udruga forsirala kako bi stisnula Borgovce da se nagode sa Agramom.
Moramo stisnuti N1 da pitaju Purka sto su dobili od Peruska da sute!?

Mislim da nije u redu unaprijed Purka osuđivati,jer se čovjek satrao u ove dvije godine. Da nije bilo njega većina nas bi ovo pisala kao propalo,a ovako bar znamo za dosta muljaža koje su se dogodile.

New Report

Close