Ako država njih vrednuje i nudi po nominali, dakle Belje po 40 kn, ne vidim niti jedan razlog zašto bi mi drugačije tretirali ove dionice. 🙂
Hehe. Imas pravo. Pa realno i vrijedi bar 40kn
Ako država njih vrednuje i nudi po nominali, dakle Belje po 40 kn, ne vidim niti jedan razlog zašto bi mi drugačije tretirali ove dionice. 🙂
Hehe. Imas pravo. Pa realno i vrijedi bar 40kn
[/quote]
Joj joj, kad te cuju clanovi grupe Borg, nece biti sretni.
1. AGROKOR D.D. 2.396.157 29,17%
2. KBZ D.D. 982.012 11,95%
3. RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG 697.510 8,49%
4. ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. 103.343 1,26%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 69.576 0,85%
6. ESSEKER GRUPA D.O.O. 53.932 0,66%
7. AGRAM INVEST D.D. 47.891 0,58%
8. Privredna banka Zagreb d.d. 40.473 0,49%
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 36.720 0,45%
10. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 33.529 0,41%
UKUPNO 4.461.143 54,30%
Cerp i dalje otpušta dionice, kako je to moguće?
Odlično, onda i meni moje vrijede 40 kn.
Jedva čekam da ih zamjenim za kune.
Kad će trgovanje bit otvoreno ,ako neko zna nek objavi.
Odlično, onda i meni moje vrijede 40 kn.
Jedva čekam da ih zamjenim za kune.
Kad će trgovanje bit otvoreno ,ako neko zna nek objavi.
Pošaljite Gažićki email s upitom pa zalijepite odgovor ovdje.
Predlažem da se sami krenemo organizirati jer mi se čini kako trenutno stoji da je udruga samo trojanski konj, Adris gura za sebe-mislim da i mali moraju početi misliti na sebe.
Treba razmisliti o jamstvima, kaznenim prijavama protiv Uprava zato jer nisu zaštitile našu imovinu i pristale na roll up kojim nisu dobile ništa, a jamčile svime.
Ekipa hoce prebacit koncesije na neke nove firme: https://net.hr/danas/hrvatska/net-hr-otkriva-na-tajnom-sastanku-ljudi-iz-ministarstva-i-dorh-a-nagovarali-lokalne-celnike-da-agrokoru-prepuste-zemljiste/
Ako im se ovo dozvoli, onda je to jos jedan cavao u lijesu povjerenja u hrvatske institucije.
Nevjerovatno je koliko se toga protuzakonito čini i sve na štetu Hrvatske. Ovo je sramota,a većina medija šuti.
N1 jedina bila aktivna.
E sada….pitanje je dali je to udruga forsirala kako bi stisnula Borgovce da se nagode sa Agramom.
Moramo stisnuti N1 da pitaju Purka sto su dobili od Peruska da sute!?