BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lucijane!

Ovo što CERP (čitaj država) radi je Odvratno, ludo i neshvatljivo!

Pazi, i daju dionice po nominali!

Ako je to građanima ok, onda oni niti nisu bolje zaslužili!

Dokument potpisao Goran Marić!

La vita e bella!

Super je ovo.
Jos vise potencijalnih tuzitelja 👍

@Posejdon
Ako mogu nadodati; i kriminalno. Ne samo ovo kaj si napisao. Bas me zanima kako ce se sad taj mali gafić riješiti.

Da nije tragicno bilo bi komicno…

http://www.cerp.hr/UserDocsImages/sjednice/2018/Sjednica%202803.2018/18.HRVI.pdf

19 500 Dionica Belja drzava rasporedjuje i ustupa svakom vojnom invalidu i obitelji smrtno stradalom pojedinačno…Odluka donesena 28.ozujka 2018..??!!.

Hoce li netko u Dnevniku/na Novoj RTL..ili igdje pozvat Marića..Daličku..ili koga već i pitat u vezi ovog !?!?!'..Ramljak je javno izgovorio da te dionice vrijede nula kuna..!!..
Pa jesu li oni normalni..bar malo ??

Pozdrav

Bravo za državu. Ovime de facto priznaje da dionice imaju vrijednost. Još jedan dokument kao dokaz u slučaju da budemo protuzakonito izvlašteni.

Ja sam siguran da država NIJE pogriješila i da se ne bi tako ružno rugala u lice vojnim invalidima i obiteljima smrtno stradalih u Domovinskom ratu. Sigurno to Plenković, Dalićka i Marić ne bi napravili.

Ovo je odlična vijest za dve dioničare solventnih kompanija iz sastava Agrokora – Leda, Belja, Jamnice, Zvijezde, Žitnjaka…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Isto mislim da je ovo dobra vijest za dionicare,ma koliko to suludo izgledalo. a ako je maric ovo potpisao,to ima svoju tezinu,…ali i odgovornost.zbog ovog moze izgubiti fotelju.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Isto mislim da je ovo dobra vijest za dionicare,ma koliko to suludo izgledalo. a ako je maric ovo potpisao,to ima svoju tezinu,…ali i odgovornost.zbog ovog moze izgubiti fotelju.

A tko će mu oduzeti fotelju ili još bolje pitanje, tko će proglasiti grešku ukoliko ljudima za dug države kompenzira nulu ?
Ako mu to prođe on će biti heroj koji je za nula Kuna pokrio milijunske obveze.

Nije kralj,ima i jacih

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ovime drzava ili barem jedan dio drzavnog aparata jasno govori Perusku sto se od njega ocekuje.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ovime drzava ili barem jedan dio drzavnog aparata jasno govori Perusku sto se od njega ocekuje.
[/quote]

Ovime država daje do znanja da …..tko ne ode priznaje da je magare te da pristaje nà sve , čak i službene potvrde toga. Ako ovo prođe lišo…ali stvarno, ne zavrijeđujemo bolji tretman.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Lucijane!

Ovo što CERP (čitaj država) radi je Odvratno, ludo i neshvatljivo!

Pazi, i daju dionice po nominali!

Ako je to građanima ok, onda oni niti nisu bolje zaslužili!

Dokument potpisao Goran Marić!

Ovaj dokument je po meni necuven.
Ili su potpuno sisli s uma ili ipak nesto misle.
Tesko je reci.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ja sam shvatio da se nista “ ne mijenja”
IT ostaje bez Agrokora jel je zajebo!
VRB i Sber postaju vlasnici 44%, Ameri 25%, dobavljaci 8%, ostali kreditori svoj postotak a to bi u LEDU bilo 48% vlasnistva Agrokora , a nama malima ostaje nasih 52%!
Tako i u ostalim drustvima, gdje Agrokor ima svoj postotak ulaze proporcionalno novi vlasnici
E sad je potanje tko ce namiriti stetu onima koji su prodali u panici ????

Ps. Jeli to tako kako sam ja shvatio, jer RH tj. HDZse nebi igrao s braniteljima pogotovo s onim iz ŠATORA

Ja sam shvatio da se nista “ ne mijenja”
IT ostaje bez Agrokora jel je zajebo!
VRB i Sber postaju vlasnici 44%, Ameri 25%, dobavljaci 8%, ostali kreditori svoj postotak a to bi u LEDU bilo 48% vlasnistva Agrokora , a nama malima ostaje nasih 52%!
Tako i u ostalim drustvima, gdje Agrokor ima svoj postotak ulaze proporcionalno novi vlasnici
E sad je potanje tko ce namiriti stetu onima koji su prodali u panici ????

Ps. Jeli to tako kako sam ja shvatio, jer RH tj. HDZse nebi igrao s braniteljima pogotovo s onim iz ŠATORA

Upravo tako.
Pravno jedino izvedivo.
Jedino sto je upitno koliki dug ce biti pretvoren u vlasnistvo, a koliko ce kompanijama ostati za otplatu.
Tu Belje stoji dobro

New Report

Close