BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Igra istiskivanja malih od spekulanata, jedva cekam da Ramljak da ponudu, a za to vrijeme cekam spekulante na nizoj razini.

Ramljak je 2 puta dao ponudu.
Trecu priliku nece imati!

Beljem se danas trgovalo?
Bitko ne spominje Belje kad spominje blokadu 😁

Kad će se pocet trgovat već mi fali, ona je kao neka vrsta poroka, a slađa od čokolade.

Nitko nista, a šutnja je najgora to me bas ne veseli.
Da li smo u boljoj poziciji ili lošijoj?????
I kad su naznake da bi se moglo opet trgovati, da li se uopce moze naslutit hoće li uskoro?

Netom prije blokade su dvoje iz top10 dokupljivali – Kalcic Elvio i Cikojevic Tatjana.

Sto mislite zasto su to radili?

Nisu znali da ce doci do blokade

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Kupili i nadaju se da će nagodba ići u smjeru Parmalata. Tj netko im je rekao da bi tako moglo biti

Tko bi pustio sad trgovanje s kompanijama u stecaju, koje su u postupku brisanja?

Ma koji postupak brisanja?
To su samo zelje pojedinaca

Stecaja nema, firme rade normalno i vise nego normalno, papir svasta trpi, a streber i pongo neka ne brinu jer i onako nemaju dionice ili bi i oni malo kupili ili dokupili.

Stecaja nema, firme rade normalno i vise nego normalno, papir svasta trpi, a streber i pongo neka ne brinu jer i onako nemaju dionice ili bi i oni malo kupili ili dokupili.

Imam prijatelju dionica koliko hoćeš i ne bih više nadokupljivao. Dakle, gluposti pričaš za ozbiljnog čovjeka. Vidim da si radoznao, pa eto i ja čekam da se razvije nešto tipa Parmalata pa da odem u Tomić po novu 5icu.

Nema stecaja…mjenja se vlasnik …nitko ni ne spominje više brisanje iz knjige dioničara..

New Report

Close