BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ova uprava se stvarno pravi mutava.

Ako su jamstva dospjela, o čemu su svi dioničari obaviješteni prije početka trgovanja, onda šteta već JEST nastala, bez obzira na to što oni u ovom dopisu tvrde da nije.

A ako oni to osporavaju, onda su u sukobu sa Ramljakom i njegovom tvrdnjom da kapitala više nema!

Meni izgleda kao prebacivanje odgovornosti na trenutnu upravu Agrokora, odnosno rezervni igrači su povučeni iz igre i sad se igra s prvom postavom.

Ramljak je ljetos nakon izvješća PwC izjavio na pressici pred kamerama da Belje ima kapitala (unatoč dospjelošču jamstava 10.04.2017), a onda 21.12 da nema kapitala, sad čekamo, meni nagodba do 10.04. izgleda nemoguća osim prisilno.
I dalje sudac (sutkinja) imenom i prezimenom mora potpisati rješenje o nagodbi, a Ramo i čelavi mogu pričat sto god hoće.

Ako su jamstva dospjela, o čemu su svi dioničari obaviješteni prije početka trgovanja, onda šteta već JEST nastala, bez obzira na to što oni u ovom dopisu tvrde da nije.

A ako oni to osporavaju, onda su u sukobu sa Ramljakom i njegovom tvrdnjom da kapitala više nema!

Bas sam se i ja cudio tome.
Ako obavjestavas dionicare da stete nema onda valjda mislis da stete nema za dionicare.
Ne za tvoju guz.cu

ma meni se sve cini da su oni znali tocno kako i zasto tako rade. pa jeste vi vidjeli da čak postoji sansa da se nece stići formirati vjerovničko vijece, nego da ce nagodbu moguce izglasati privremeno vjerovničko vijece?!?!?!?. Znali su da ce se ovi morat poklat oko tih 5 mjesta i znali su da je rok prekratak. Za ovo što se radi i sve mora bit vrlo vrlo brzo u protivnom gubi se momentum 😀

@noviulagac
trebalo bi ih pitat što oni misle o izjavi Jahača da dionice vrijede 0 kn? I da dioničari u ovoj prici navodno gube sve? Mozda im je to promaklo. Pa ih ponovno pitat jesu oni ovo mislili ozbiljno kad su rekli da nema stete.

Ovo se mora provuć kroz kontni plan, a onda kakva će biti bilanca ……….Tako isto i Agrokor i ostali, valjda rezervacije………

U svakom slučaju poanta leži u činjenici da se još provode HR zakoni, da nisu suspendirani.I da se manjinski dioničari itekako pitaju po svim pitanjima u svezi nagodbe.

Mislim da je ovo jedina uprava dosad koja se suptotstavila Ramu.ovo bi moglo biti dobro za dionicare, sve dosad je bilo lose
[/quote]
Suprostavila ? Meni se čini da je ovo neka podvala od strane Ramzesa ll. Da samo ovako bez ispaljena metka prođe …a i sama upravana kraju odobrava roll up kredit…moram priznat čudno

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Tekst Belja i Vupika je identičan, rekao bih cirkular, ali za razliku od blebetanja, ovo je potpisano i objavljeno na ZSE. Izgleda kao da priznaju štetu načinjenu od strane Agrokora, ali ne od roll upera.
Ramljak je potraživanje od strane tvrtki koncerna prema matici proglasio g…om, tako da mi se ovo čini samo prebacivanje odgovornosti na glavne igrače.

Evo s čime se borimo.

Tvrtka vrijedi stotine i stotine milijuna eura, zato se i postavljaju pouzadnici u NO.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-ramljak-u-nadzorni-odbor-belja-postavio-bivseg-partnera-koji-dobiva-milijune-od-agrokora/1023116.aspx

La vita e bella!

Ovo jedino moze spasiti nekakav ozbiljan kupac.
Inace ce se sve pokrasti i unistiti ☹

Ovdje nema nikog tjedan dana,jel moguće?!
A prijedlog nagodbe kaže da ide po cijeni 15% tj 6 kn BLJE.
Sadašnja na marketu 2,6kn BLJE.
Optimisti naprijed ostali stoj…

ne mogu vjerovati da ti prijedlog dioničara prezentiraš maltene kao gotovu stvar i čudiš s zašto belje nije na 6 kn?! za ne vjerovati.
a ja se čudim tko kupuje belje koje bi nakon nagodbe trebalo završiti na 0 kuna. sad mi je to jasno

ne mogu vjerovati da ti prijedlog dioničara prezentiraš maltene kao gotovu stvar i čudiš s zašto belje nije na 6 kn?! za ne vjerovati.
a ja se čudim tko kupuje belje koje bi nakon nagodbe trebalo završiti na 0 kuna. sad mi je to jasno
[/quote]
Belje bi danas bilo na 60 kn, da su mali dioničari ranije znali da ih potkradaju, u stvari, znali su, ali nitko nije slutio da je to u tolikoj mjeri

New Report

Close