BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I tata bi sine.
Kupuj po 2kn dok jos ide.
Neces dugo imat priliku….

I tata bi sine.

Ovu istu pjesmicu pjevate još od 20 kuna, a neki je pjevaju još od 80 kuna, postala je poznatija od vjerovanja!

I tata bi sine.

Ovu istu pjesmicu pjevate još od 20 kuna, a neki je pjevaju još od 80 kuna, postala je poznatija od vjerovanja!
[/quote]

hahahahahahahahaah
a svi znaju da sve dionice Agrokora vrijede 0 kn…

Oreškoviću, na burzi je većina najčešće u krivu. 🙂

La vita e bella!

To nije ni Ramljak rekao da sve dionice vrijede 0 Kn, a da ne vrijede iznad nominale to smo i sami trebali znati, zato bude bila neka simbolika, koliko sam Bog zna, ali sigurno vise od ove cijene.

To nije ni Ramljak rekao da sve dionice vrijede 0 Kn, a da ne vrijede iznad nominale to smo i sami trebali znati, zato bude bila neka simbolika, koliko sam Bog zna, ali sigurno vise od ove cijene.

U bilo kojoj kombinaciji u kojoj firma nastavlja s poslovanjem, dionicarima se moze samo ponuditi otkup. Tko hoce, hoce.
Tko ne, dijeli buducnost sa ostalim suvlasnicima.
Koji god oni bili

nakon simboličnog rušenja, kreće se u šoping, izgleda povjerenik Antiša gubi povjerenje malih “gazdinih špekulanata” , još će mnogo vode Savom proteći dok jedino nas zaj.beš

nakon simboličnog rušenja, kreće se u šoping, izgleda povjerenik Antiša gubi povjerenje malih “gazdinih špekulanata”

ma kakav šoping…ekipa kupi par tisuća komada i onda pokušava gurnuti cijenu 20-30 lipa gore ne bi li to prodala i utržila dnevni burek i jogurt, svaki dan ista priča….. muka za gledati

ali nije to samo na belju, isto je i na većini dionica (kojima se još trguje tj. koje još nisu frknuli u dražbe u 13 sati)

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

svi mi to vidimo, ali što da radimo, ja neću ići u banku po još novca, a VI?
ako je odgovor u većini slučajeva Ne, što nam drugo preostaje nego čekati, Gazda nas je nasukao prije godinu, dana, a rekli bi pomorci, ploviti se mora

šoping 🙂 promet od 13 somaka…

http://www.seebiz.eu/snazan-rast-uvoza-mesa-domaca-proizvodnja-u-padu/ar-169415/

Samo slabo raste s obzirom na situaciju jer smo dobili sto smo od samog početka zahtjevali a to je micanje jamstava. Ne znam zasto kupci oklijevaju, ta situacija je bolje nego se itko nadao do prije nekog vremena.

New Report

Close