Evo vam tablice priznatih tražbina od Belja.
Pritom, treba imati na umu da od tih 1.362 M – 900.000.000,00 Belje duguje, (pazi sad!) Agrogokru!!!!
🙂
I sad nakon ovakvih pozitivnih vijesti ekipa prodaje dionice?!
objave iz udruge su tebi pozitivne vijesti? svasta
Daj shvatite da se nece nista dogoditi, tu ce mrcvariti dionicu na 2-3 kn da ekipa na zakoniti nacin nakrca i maznu vam sto veci postotak firme , Todoricu uzmu njegov dio i postanu vecinski vlasnici s oko 75 % .
Tako su pokusavali i Tipuric i co. pa konsolidatori pa razni FGS , sad tu “americki lesinari s Dalic i co.
Necete razbojnici
Ovdje Vam je jedino pozitivno da sam se postavio na 1 kunu da bih poslije prodao na 1,30 ako uspijem prodati na možebitnom odbijancu. Kupiti neće biti problem bit će daleko veći prodati. Ako izgubim onda ću poput Vas i ja kriviti institucije! 🙂
Ovdje Vam je jedino pozitivno da sam se postavio na 1 kunu da bih poslije prodao na 1,30 ako uspijem prodati na možebitnom odbijancu. Kupiti neće biti problem bit će daleko veći prodati. Ako izgubim onda ću poput Vas i ja kriviti institucije! 🙂
@ banana , a jesi ga crnjak .
pa jedan viadukt je pao na 1 kn , pa je skočio više od 3 . ovo barem za mene vrijedi više.( a kao što mnogi kolege kažu, vrijeme će pokazati )
ohoho,
imamo novoga potencijalnoga Gazdu, kupio bi po 1 kn i ako izgubi tužio institucije, još samo reci da ćeš to učiniti iz Londona