Poljoprivreda s EBITDA od 283 milijuna kuna Poslovna grupa poljoprivreda, u kojoj su Belje, PIK Vinkovci, Vupik i Agrokor trgovina, u prvih jedanaest mjeseci ostvarila je kumulativni prihod od 2,54 milijarde kuna i operativnu dobit od 283 milijuna kuna. Belje je u tom razdoblju ostvarilo prihod od 1,18 milijardi kuna i EBITDA od 182 milijuna kuna.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/agrokor-prehrana-i-poljoprivreda-s-pozitivnom-ebitda-om-maloprodaja-i-veleprodaja-negativna-1219110 – http://www.vecernji.hr
Belje vrijedi, uvijek je vrijedilo za lopove, ali nazalost sad vrijedi onoliko koliko Ramljak ponudi, odnosno simbolika, taman da zavrsi godinu sa 2 milijarde ciste dobiti za dionicare je namjenjeno simbolicno.
cijena pada unatoč boljim rezultatima, bez obzira na sva događanja oko tvrtke, ako se i nadamo nečemu, ljepše se nadati s dobrim rezultatima, naravno da uvijek ima onih, koji piš.ju protiv vjetra
Kakve veze dobri rezultati poslovanja imaju sa razvlaštenim dioničarima? Mogu i milijarde kuna dobiti tući jer će se tu samo vjerovnici omrsiti i to oni iz rool upa. Za ostale je svejedno. Ne znam zašto uopće i objavljuju rezultate poslovanja za nepostojeće firme. Vjerovatno da bi ovi što prodaju ulovili još nekog naivca i utrpali im svoje trenutno bezvrijedne stare dionice.
Ma nije da ne vrijede bas nista,
za sad još vrijede oko 2,5 kn iako ramljak kaže da će na kraju biti 0. valjda i on griješi
Ako vrijedi 0 tko kupuje i zasto, razumijem tko prodaje, ali ipak sve to meni smrdi.
Nadam se da ce ipak na kraju biti donekle ok.
Todorić je bio veliki prognozer da sam ga bar onda poslusao danas ne bi bio u situaciji goroj nego Agrokor.
Pogledajte prvih 10 dionicara Belja
KBZ izlazi iz pozicije kao i podravska banka.
Nisu mi razumni jer je dionica na atl?
ATL je bio 0,98kn, koliko ja vidim……
22.12.2017 2,00 3,30 0,98 2,50 1,75 -43,31 455 401.738 703.256,72
Iz tablica tražbina izdvojio sam one koje se odnose na Belje.
Dakle tamo gdje je Belje dužan.
Prema iskazanim i priznatim tražbinama, od Belja se potražuje 1.362.629.167,60 kn
što je za 438.296.482,00 kn manje nego što su u FI za 2016 iskazana dugoročna i kratkoročna potraživanja.
U ovo nisu uračunata jamstva niti roll up.
Zanimljivo je primjetiti kako su, (možda je to slučajnost???) potraživanja za sitno manja od kapitala i rezervi.
1.370 M kapitala naspram 1.362 M potraživanja.
I takvoj firmi, koja posluje bolje nego ikad, i može se samostalno nositi sa svojim dugom, oni prijete stečajem, tvrde da je insolventna i pokušavaju razvlastiti manjinske dioničare.
DA NE VJERUJEŠ!!!!