Prvi put u godinu i pol da belje ne raste pred izvješće.Dečki izgleda da ta shema ovaj put ne pali!Znači očekivanja su=0!Razočarenje teško s ovom dionicom!Klub nesimpatizera svakim danom sve veći! Ima li još tko da je uz mene u ovoj dionici? Izvadit ću bocu Bijelog vina iz Belja i počet piti…
Ja sam opet kupio pred par dana. Već je vrijeme da se napavi jedan značajniji skok.
ja čekam i dokupljivao sam.. više nemam para za dokup, čekanje na diokiju se isplatilo pa će se valjda i na belju.. 🙂
Prvi put u godinu i pol da belje ne raste pred izvješće.Dečki izgleda da ta shema ovaj put ne pali!Znači očekivanja su=0!Razočarenje teško s ovom dionicom!Klub nesimpatizera svakim danom sve veći!
Ima li još tko da je uz mene u ovoj dionici?
Izvadit ću bocu Bijelog vina iz Belja i počet piti…
Prvi put u godinu i pol da belje ne raste pred izvješće.Dečki izgleda da ta shema ovaj put ne pali!Znači očekivanja su=0!Razočarenje teško s ovom dionicom!Klub nesimpatizera svakim danom sve veći!
Ima li još tko da je uz mene u ovoj dionici?
Izvadit ću bocu Bijelog vina iz Belja i počet piti…
Možda bi se ovaj put stvari mogle obrnuti? Recimo ništa od rasta prije izvješća, a poslije njega skok… Meni se to čini kao i bolje solucija.
Cijena / Zarade (za 12 mj.) – P/E =697,91
Zarade po dionici (za 12 mj.) – EPS =1,74
cijena je oko 302 kn
moze mi netko objasniti kakva je ovo matematika jer ja ne razumijem
Cijena / Zarade (za 12 mj.) – P/E =697,91 Zarade po dionici (za 12 mj.) – EPS =1,74 cijena je oko 302 kn moze mi netko objasniti kakva je ovo matematika jer ja ne razumijem
P/E je cca 173.
Nemojte se sikiriti, sve ce doci na svoje mjesto
čim prođe ovo ludilo sa svinjskom kugom, a mogučnosti malih proizvođača su na izdisaju, idu gore i profit i dionica belja, ovo su trenuci za jeftini dokup.
todo sa helicem nadgleda cijelu baranju i belje, misli se jos sirit, mislim da ce cijena ici gore poslje ljeta, i to tako da vise nece stic neki ljudi da ulete, [smiley2][smiley2]