BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sto ukazuje rušenje pri malom prometu?

slaba kupnja?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

ukazuje na to da se očekuje pozitivna vijest i da cijena ide gore, ali jedno su želje…

Inace, tek toliko da znate veliki dii vaseg novca nalazi se u Austriji 🙂

Podigni kaznenu prijavu, nemoj ovdje piskarati, djeluj!
[/quote]
Pazi ovu Trnoružicu 🙂 .kaznenu prijavu 🙂

Status Quo: Roll Over Lay Down

Da istina ide gore samo ne znam sa koje cijene, ali ipak su naznake da bu prvo drasticno dolje pa onda skok za par lipa i pojeo vuk magare.

je li tko zapazio prodajni nalog od 30.000 komada koji je došao na 3 kn malo prije prije 16 sati? valjda se ponadao da će ga netko pokupiti u zadnji čas?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Primijetio sam i ja. Čini mi se samo zadnjih 5 minuta za vrijeme dražbe, mislio sam da je nešto dogovoreno, ali je ostao nepoklopljen…

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Ako firma sa jednim zaposlenim može žalbom zaustaviti početak gradnje pelješkog mosta ,
onda Udruga na ćelu sa M. Brajevićem ima daleko veće mogućnosti da zaštiti male dioničare .

Ako firma sa jednim zaposlenim može žalbom zaustaviti početak gradnje pelješkog mosta ,
onda Udruga na ćelu sa M. Brajevićem ima daleko veće mogućnosti da zaštiti male dioničare .

sigurno niste pročitali izjavu žalitelja, čovjek ima pravo po zakonu podnijeti žalbu, jer se natjecao za taj posao,
koliko ima zaposlenih nigdje nije uvjet u zakonu, malo me tu i Butković iznenadio, kao, što taj sad, tko je, što je, što hoće, gradnju ne može nitko zaustaviti, ministar a ne poštiva zakone RH i misli da on može odlučiti bez suda, naravno da ne očekujem povoljno rješenje za Lipov lad ili kako već se zove

Nikako izaći iz kanala 2,75-3,88 kn.

kaže Ramo nepismeni , 0
za ovakvu firmu vrijedi riskirati lopovluk, naravno da je Gazda mutio vodu, ali ni ovaj baš ne teži da je izbistri
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/oObrdGxbPTpX1Mut48KbUA==.pdf

Moller EBITDA 182 milijuna!!!!!

New Report

Close