Teško je to Edo. Zapamti tajming ti je najvažniji u životu.[smiley1]
Teško je to Edo. Zapamti tajming ti je najvažniji u životu.[smiley1]
Tajming=točno
Edo=netočno[smiley8]
Ne znam za druge, ali ovo Belje mi opasno ide na zivce. Bilo mi draze kad je divljalo van Boollingera do 350 i padalo nazad na 240 nego ovo zadnjih mjesec dana…
Netko je nedavno,rezigniran, napisao da je ovo najgluplja dionica u
povijesti Hrv. burze…
A što se tiče zakašnjenja i kašnjenja:
Na prijemnom ispitu, a gdje bi drugo, već na sarajevskoj Likovnoj Akademiji, pred kandidate su postavljene tri slike:
a) IZGOREN KRUH
b) UTOPLJEN ČOVJEK
c) TRUDNA ZENA
Zadatak je bio pronaći (samo) dvije riječi koje su karakteristične za sve tri slike!
Ispit je polozila jedna djevojka…
Napisala je: kasno izvađen!
Napisala je: kasno izvađen!
ja sam ga izvadio prije mjesec dana .. i kad vidim grafić , čini se dobra odluka … nakon loše odluke da ga stavim … hehee
ti koji cesto guraju i vade po raznim rupama obicno umjesto prinove dobiju nametnike
ja sam stavio jako davno… i ne vadi mi se tako skoro. a svaku prinovu pazim i njegujem s ljubavlju [smiley11]
Netko je nedavno,rezigniran, napisao da je ovo najgluplja dionica u povijesti Hrv. burze…
taj sam …
Prvi put u godinu i pol da belje ne raste pred izvješće.Dečki izgleda da ta shema ovaj put ne pali!Znači očekivanja su=0!Razočarenje teško s ovom dionicom!Klub nesimpatizera svakim danom sve veći!
Ima li još tko da je uz mene u ovoj dionici?
Izvadit ću bocu Bijelog vina iz Belja i počet piti…
Prvi put u godinu i pol da belje ne raste pred izvješće.Dečki izgleda da ta shema ovaj put ne pali!Znači očekivanja su=0!Razočarenje teško s ovom dionicom!Klub nesimpatizera svakim danom sve veći! Ima li još tko da je uz mene u ovoj dionici? Izvadit ću bocu Bijelog vina iz Belja i počet piti…
možda i bolje ovako,ljudi se opekli par puta pa i na hladno pušu možda je ovo dobar znak nema lažnog napuhavanja prije izviješća pa ako bude dobro sljedi rast bez onih ludih padova
Rocky ne brini ima nas još. Trenutno jedino moje ulaganje oko kojeg ne strepim ni malo.
Mislim da je jedini razlog zašto ova dionica ne ide u nebo što se očekivani tempo razvoja firme ne podudara s obzorom investiranja večine ulagača.
Definitivno Belje vidim jedino kao dugoročnu investiciju. Ja na to gledam otprilike kao da sam uložio u obveznicu dospijeća 2012 po YTM 20% uz kreditni rizik države.
Vrijeme će pokazati je li 20% YTM preagresivno ili prekonzervativno.