SeRija@
pokupili su im jučer i danas 110 tisuća dionica – netko je to kupio na 4,60 kn -5 kn , ovdje je za očekivati dobar rast cjene dionica u idućim danima…
mislim da je ova transakcija u 15:02 minute zadnje što mogu prodat od svojih količina , sad bi trebali biti aut sa prodajom od 110 tisuća , ako se neki nedobudni ne pojavi pored , iako mi nije jasno da su i ovo prodavali na ovim cjenama , mogli su to slobodno prodat na 6-7 kn
Vrlo hrabro Serija, svaka čast.. Na rizičnu količinu dionica upucavat još za smanjit si prosjek, vrlo hrabro.. Ja ću malo zakockat s nekim sastavnicama Agrokorom, ali samo ako se cijena spusti na određene razine.. Skoro pa se i pozdravit s tim novcima, ali ako se nešto okrene u korist oporavka i nagodbe onda prinos može bit višestruko veći..
Hvala 🍻
Na taj cin sam se odlučio jer sam na Belju 90% u minusu tako da mi tih par tisuća kn koje bi izvukao iz dionice me znaci nista.
A cujte po 2,47 kn se onaj petak nije moglo uzeti jer je bio poseban rezim trgovanja ali je nakon prijelaza u redovan rezim dionica brzo dosla na 10 kn tako da je ova cijena po kojoj sam dokupio najniza od kad je puštena u redovan rezim.
Serija to si kupio moje dionice, ja bum tvoje oko 1 Kn.
Lijepi pozdrav, Belje radi nikad bolje, a špekulanti spustili cijenu jer otimaju tuđe.