19,329 komada na 4,65 kn, to je vjerojatno sva preostala količina pa tko voli i ima keša 😉
možda je prodavač onda SZAIF? jer promet danas je 70.000 dionica, nešto je prodano i jučer, a sa ovih 19.000 preostalih komada moglo bi biti zaokružen broj od 100.000 komada, a to je cca ono što oni imaju? ako je tako, sutra su oni do kraja vani i onda će bez problema preko 5 kn
Mene zanima kad je tolika euforija koliko se ocekuje rast cijene dionica kroz blisku buducnost.
I zasto netko stopa, koji je interes pojedinih struktura unutar Belja.
Na stranicama HANFE vec godinama stoje neobjavljene ponude za osobe za koje je nastala obveza objavljivanja ponude za preuzimanje..i nikom nista..i nikad nece bit nista..Tako da Hanfa i donese obavezu..nikom nista..!
http://www.hanfa.hr/trziste-kapitala/preuzimanja-dionickih-drustava/neobjavljene-ponude/
Toliko o “snazi” Hanfe !
Pozdrav
Vodeci ljudi udruge sigurno nisu toliko naivni, a niti itko drugi ocekuje ponudu za preuzimanje, a neznam koja bi bila prihvatljiva cijena, mozda je SZAIF-u i Agramu dovoljno 5 KN, meni nije.
Svrha udruge za mene je ostvarena ukoliko uspiju napraviti ikakav priitisak u formiranju imalo povoljnije nagodbe za postojece dionicare i da se u sto vecem dijelu javnosti stvori fama o lopovluku sod strane Knighthead-a. Stvarno nikad nisam vjerovao da cu biti na istoj strani s Todoricem i Agramom.
Nitko ne voli pred izbore negativan glas javnosti, a pogotovo ako i u vlastitim redovima ne kontrolira u potpunost situaciju. Politika je itekao bitna i zasad udruga igra dobro.
Jako dobri rezultati, bit će tu žestoke borbe manjinskih dioničara da zaštitimo svoju imovinu od vjerovnika Agrokora koji bi rado omastili brke ovim slasnim zalogajem 😉
19,329 komada na 4,65 kn, to je vjerojatno sva preostala količina pa tko voli i ima keša 😉
Povukao se taj jutros.
Nisam danas pratio otvaranje, je li se onaj sa 19.xxx komada na 4,65 kn sada prebacio u H nalog sa po 2000 vidljivih komada ili se maknuo s prodaje pa je to netko drugi stavio 2000 dionica?
EBITDA 168 milijuna kn, sviđa mi se.
Slabo komentirate ovaj sjajan rezultat iz poslovanja.
rezultati su super , nego gdje nestade onaj sa 19000 na asku , što ne ostane da ga se pokupi
Ostao je, prebacio se u H nalog. Do sad ga je očišćeno pola, znači još ima oko 10.000 komada i gotovo 🙂
p.s. @serija
je, rezultati su odlični pa ćemo se morati braniti rukama i nogama od onih koji bi se htjeli dočepati ovog bisera. Možda bi bilo bolje da su iskazali lošije rezultate? ;-))
Gotovo, počišćeno je svih 20.000 komada u H nalogu, kupnja mjesecima nije bila ovako jaka! Idemo li ubrzo preko 5, tj. prema 6 kn?
Gotovo, počišćeno je svih 20.000 komada u H nalogu, kupnja mjesecima nije bila ovako jaka! Idemo li ubrzo preko 5, tj. prema 6 kn?
mislim da je skrbnički splitske banke imao je ukupno oko 110 tisuća dionica , ostalo mu je još nekih 10 tisuća