a i super su mi ovi Agramovci pod skrbnickim Podravske. Kao bori se za prava dionicara a fino radi distribuciju dionica svaki dan po sve nizoj cijeni :D. Kuzim kak prodaju spiku sa 25%, ali ne kuzim zasto vrsiti dodatan pritsak i podaju/e po ovim cijenama?
Od kud ti da je AGRAM iza srbničkog Podravske banke, knjiga dionićara od 01.12. kaze drugacije
To je osoba koja ima sve skupa malo vise od 25%. Bilo je rijeci vec prethodno na forumu. Jos malo ima za prodavat do cistih 25
Na moje dionice vidljive velike promjene. Podravska banka prodala sve dionice..prvo pala na 7 mj. a sada potpuno izišli iz Belja. Novi igrač Euroherc osig1. s 170000 na 7 mj. Splitska banka prodala 30000 i još ima samo 110000. Kad i oni iziđu tko će više prodavati po ovoj cijeni.
Na moje dionice vidljive velike promjene. Podravska banka prodala sve dionice..prvo pala na 7 mj. a sada potpuno izišli iz Belja. Novi igrač Euroherc osig1. s 170000 na 7 mj. Splitska banka prodala 30000 i još ima samo 110000. Kad i oni iziđu tko će više prodavati po ovoj cijeni.
Po ovoj cijeni više neće ali po 2 -3 hoće!
Veliki se preslaguju što je dobro, a vjerojatno je i novosnovana udruga odigrala u tome pozitivnu ulogu. Kako god, trenutna cijena Belja je stečajna pa ako nagodba bude u skladu s očekivanjima, tj. dokap na razini Agrokora, bit će to i te kakav vjetar u leđa cijeni dionice na burzi.
Veliki se preslaguju što je dobro, a vjerojatno je i novosnovana udruga odigrala u tome pozitivnu ulogu. Kako god, trenutna cijena Belja je stečajna pa ako nagodba bude u skladu s očekivanjima, tj. dokap na razini Agrokora, bit će to i te kakav vjetar u leđa cijeni dionice na burzi.
[/quote]
točno-povuće cjenu belja u visine x2 ili x3 od trenutne
http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/udruzi-manjinskih-dionicara-agrokora-pristupili-domaci-i-strani-institucionalni-investitori/
prosinac 11, 2017 autor admin
Udruzi manjinskih dioničara Agrokora pristupili domaći i strani institucionalni investitori
Da je aktivnost Udruge prepoznata od strane šire investicijske javnosti vezane uz operativne kompanije Agrokora, pokazuje njihov pristup u članstvo Udruge.