Prosla GS, dogodilo se sve sto se zna vec mjesecima.
Stala je prodaja Splitske i Podravske banke, a navodno “veliki” rasprodaju.
Mali ce kao i obicno zatuc sami sebe.
A kome mogu prodati?
Evo gledam trenutnu kupnju na BELJU.Od 4 do 4.63 kune ima na kupnji samo 5070 dionica.dakle malo vise od 20.000 kuna!Od 3 do 4 kune ima na BID-u,kupnji oko 13700 dionica.
Todoricu nije smetalo sto nasi mirovinci pale penzije ruseci merkator u sloveniji, a potom nisu htjeli svoje prodat Agrokoru, navodno jer cekaju vecu cijenu.
Je li moguce da su bili u dogovoru?
U dalmaciji se kaze: kad pomidori ne idu po 7 idu po 5, pa tako kako lazu hercegovci “goni do 0”
Znaci zabi do 0, to je moj savjet svima koji misle da ce ih Ramljak razdužit.
Cemu se mucit jos 2-3 mjeseca.
Udri odmah, pa cekaj nagodbu da dokupis.
Prosla GS, dogodilo se sve sto se zna vec mjesecima.
Stala je prodaja Splitske i Podravske banke, a navodno “veliki” rasprodaju.
Mali ce kao i obicno zatuc sami sebe.
A kome mogu prodati?
Evo gledam trenutnu kupnju na BELJU.Od 4 do 4.63 kune ima na kupnji samo 5070 dionica.dakle malo vise od 20.000 kuna!Od 3 do 4 kune ima na BID-u,kupnji oko 13700 dionica.
[/quote]
I sad jos krenuli skidati s prodaje !
Cemu to?
A kome mogu prodati?
[/quote]
I sad jos krenuli skidati s prodaje !
Cemu to?
[/quote]
Ovdje su ulagači u totalnoj zabludi! Ljudi računaju ako nitko ne prodaje po bidu onda treba lupati po asku. Konkavno ogledalo! Ovo daje poptpuno pogrešan dojam vrednovanja firme u trenutnim okolnostima. Ako nešto ima potencijal u budućnosti to ne znači da u trenutnim okolnostima to vrijedi cijene koja će biti tek kada se raščiste sve nepoznanice oko vlasništva i budućih udjela vjerovnika po njima prihvatljivoj cijeni.
ok dionica je tu di je..
ali sto se promjenilo u samom poslovanju firme, ekipa koja je vodila belje za vladavine todorica, samo je promjenila dresove i ostala na svojim pozicijama..
nitko nije promjenjen..a mislim da su unazad nekoliko godina stvorili gubitak od 200 miliona kuna, minimalno..
pa vas molim da mi objasnite kako ocekivati rast dionice i da ce biti bolje za nas male dionicare
Jesu li ovi veliki, napokon gotovi s prodajom …ili još misle masakrirati cijenu?
ok dionica je tu di je..
ali sto se promjenilo u samom poslovanju firme, ekipa koja je vodila belje za vladavine todorica, samo je promjenila dresove i ostala na svojim pozicijama..
nitko nije promjenjen..a mislim da su unazad nekoliko godina stvorili gubitak od 200 miliona kuna, minimalno..
pa vas molim da mi objasnite kako ocekivati rast dionice i da ce biti bolje za nas male dionicare
Oni su samo izvrsavali naredbe velikog genijalca. Zasto Belje nije prodavalo rezani kulen Konzumu (MPC 180 kn/kg) nego je prodavalo rinfuzu Pik Vrbovcu, a ovi narezali i zapakirali, a cak i proizvodili Baranjski Kulen made in PIK. Iz Belja je puno rinfuze po diskontu išlo i u Podravku, a onda Podravka kreditira Konzum i puno takvih primjera.
U Agrokoru niti su Ledo i Jamnica tako dobri, niti su Belje i Vupik toliko loši.
Nadalje kamata prema Agrokoru je bila 9%, i to na 1,5 milijardi kuna, sada toga više nema, a i nakon nagodbe kamata neće biti veca od 4%.
U roll up kreditu kamata je 4% ako se pripiše glavnici, a 3,8% ako se isplati u gotovini nakon 15 mjeseci.
ok dionica je tu di je..
Oni su samo izvrsavali naredbe velikog genijalca. Zasto Belje nije prodavalo rezani kulen Konzumu (MPC 180 kn/kg) nego je prodavalo rinfuzu Pik Vrbovcu, a ovi narezali i zapakirali, a cak i proizvodili Baranjski Kulen made in PIK. Iz Belja je puno rinfuze po diskontu išlo i u Podravku, a onda Podravka kreditira Konzum i puno takvih primjera.
U Agrokoru niti su Ledo i Jamnica tako dobri, niti su Belje i Vupik toliko loši.
Nadalje kamata prema Agrokoru je bila 9%, i to na 1,5 milijardi kuna, sada toga više nema, a i nakon nagodbe kamata neće biti veca od 4%.
U roll up kreditu kamata je 4% ako se pripiše glavnici, a 3,8% ako se isplati u gotovini nakon 15 mjeseci.
[/quote]
Izvrsavali su oni …sad sam htio reći šta. Djelili šakom i kapom sami sebi, Todorić pao i sad je on kriv za sve…..sve je to ista ekipa koja je zajedno sa njim jela, pila i lovila….samo sad pate od kolektivne amnezije…a sto mislite da je Todoric bio valjda sam u tome….jedan bahati svijet pun napuhanih menađera….
ok dionica je tu di je..
[/quote]
Izvrsavali su oni …sad sam htio reći šta. Djelili šakom i kapom sami sebi, Todorić pao i sad je on kriv za sve…..sve je to ista ekipa koja je zajedno sa njim jela, pila i lovila….samo sad pate od kolektivne amnezije…a sto mislite da je Todoric bio valjda sam u tome….jedan bahati svijet pun napuhanih menađera….
[/quote]
Apsolutno potvrdujem
i kao sto sam vec ranije pisao one 3 milijarde duga koje ce se morat otpisat neka vjerovnici potrazuju upravo od tih (pingvin menađeri i dr.) kojih su ih popili i pojeli zadnjih godina.
U nekom tekstu se oglasio Todoric kako je u veljaci ove godine nudio vladi da dokapitaliziraju Belja kao nacionalno strateškom biznisu. I onda kao nije u dosluhu s CERP-om da sabiju cijenu sa 100 na 20 KN, a ovi strucnjaci je zabiju sa 20 na danasnjih 5. Sada jos mi sami sebe sa 5 na 2 i to je to.
I onda je kriv SBER bank ili Knighthead.
Inace Matan je predvidio razređivanje u mislim u 12. ili 13 točki svoje blog umotvorine za 90%, a sad smo vec na 95% kad se ukljuce gubici potvrdeni GS-om.
Ne nagovaram nikog ni na što.
Netko ukrade žvaku, završi u zatvoru i svi ga gledamo kao lopova.
Netko ukrade milijune i ne odgovara za nista jer uzme dobre odvjetnike i potplati korumpirane sudce i svi mu se divimo kakav je on gospodin.
Mislim da nije problem onih koji kradu, nego onih koji mirno gledaju i ne poduzimaju ništa.
Na kraju ovo samo sluzi za kupnju vremena jer i onaj koji kupi po 0,1 Lp na kraju će dudlat.
Povucite se svi sa kupnje, sacuvat ćete svoju imovinu, a lesinari budu trgovali između sebe.
Oni i onako sad spasavaju svoju imovinu koliko mogu, a i sudjelovali su u muljazama.
Čestitam onima koji su jućer kupili, a danas budem novoj ovci cestitao, sutra budem opet cestitao. Onaj prvi je već dosta popusil pa mu vise ne cestitam nego sa njim suosjecam.
Kod kupnje i za 0,1 Lp po dionici nema cestitke jer te nasi i kod tog ozene pa zar nismo poznati kao pravi maheri.
Pozdrav svima koji nemaju i imaju Belje bas sam empatican prema onima koji imaju.